Vacature MES Service Engineer

Netwerk EngineerField (Service) Engineer
CGI Nederland B.V.
 • CGI Nederland B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij een technische allrounder met een achtergrond in de IT? Ga jij als Service Engineer ervoor zorgen dat nieuw gebouwde productiesystemen zo efficiënt mogelijk verlopen en met zo min mogelijk storingen?

CGI heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

MES Service Engineer
Fulltime

Wat ga je doen als Service Engineer?
Als MES Service Engineer maak je deel uit van een team dat 24/7 bereikbaar is voor het remote servicen van hun productiesystemen die eerder door hetzelfde team zijn gebouwd en geïmplementeerd. De service bevat diverse aspecten van het oplossen storingen, uitvoeren van wijzigingen en uitbreidingen tot het periodiek monitoren van de systemen. Je hebt hierbij veel contact met klanten in binnen- en buitenland en bent echt een vraagbaak voor hen. Als je voldoende bent ingewerkt ga je bij toerbeurt meedraaien in de 24/7 standby dienst waar ook een leuke extra vergoeding tegenover staat.

Als Mes Service engineer kom je te werken binnen onze sector Manufacturing, Retail & Consumer Services. CGI heeft een jarenlange relatie met een aantal grote klanten in de Food markt. Voor deze klanten bouwen en beheren wij hun MES/MOMS (Manufacuring Execution Systems/Manufacturing Operations Management System) systemen in binnen- en buitenland. Af en toe een korte trip naar het buitenland hoort tot de mogelijkheden, maar het meeste kunnen we remote vanuit kantoor afhandelen.

lees meer

Functie-eisen Je hebt een groot analytisch vermogen en werkt goed onder druk. Jij bent klantgericht, resultaatgericht en pragmatisch ingesteld. Je hebt een passie voor techniek en behaalt graag resultaat samen met je team. Ook heb jij:
 • Een afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component;
 • Brede algemene IT kennis van netwerken, databases en software ontwikkeling;
 • Affiniteit met productiebesturingssystemen;
 • Kennis van Wonderware, Traksys, Aspentech, of evt ander MES pakket is een pre;
 • Enige ervaring met .NET.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Bouw met ons aan je carrière
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

lees meer

MES Service Engineer
Score: 7.3
Stemmen: 16

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht