user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Linux Expert

SysteembeheerderSystem Engineer
Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
 • Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Technische Universiteit Eindhoven heeft een vacature voor een

Linux Expert
1 FTE

De dienst:
Information Management & Services (IMS) is verantwoordelijk voor de beleidsvorming, vernieuwing en beheer van de ICT voorzieningen van de universiteit. Dit omvat het regelen van state of the art infrastructuur en apparatuur, beheren van kernapplicaties en zorgdragen voor vernieuwing van de informatievoorziening door uitvoering van ICT vernieuwingsprojecten. De dienst IMS bevindt zich in een transitie naar een regie organisatie, waarbij steeds meer applicaties en diensten worden uitbesteed en de focus verschuift naar contract- en leveranciersmanagement en het realiseren van specifieke oplossing voor de onderzoekers van de TU/e.

De Functie:
De Linux expert beheert de Linux systemen welke onder centrale regie vallen en onderhoudt op dit gebied ook de contacten met externe leveranciers. Daarnaast ondersteunt hij/ zij de onderzoeksgroepen binnen de faculteiten bij vraagstukken op het gebied van Linux en speelt daarmee een intermediaire rol in het proces van IT-ondersteuning vanuit IMS naar de Faculteiten.

lees meer

Functie-eisen Werkzaamheden:
 • Beheren Linux systemen;
 • Ondersteuning bieden bij vraagstukken binnen de faculteiten op het gebied van Linux en Unix;
 • Actief onderhouden van klant- en leveranciersrelaties;
 • Vroegtijdig signaleren van wensen en behoeften van de faculteiten/ diensten en daar pro- actief en adequaat op anticiperen en bijdragen aan een passende oplossing;
 • Actieve samenwerking met de ICT experts binnen IMS op het gebied van storage, servers, applicatie e.a.

Kenmerken:
 • Je bent een teamplayer, maar bent ook in staat zelfstandig te opereren;
 • Communicatief vaardig;
 • Gesprekspartner voor zowel klanten als leveranciers;
 • Dienstverlenend, en geeft op praktische en creatieve wijze inhoud aan de functie;
 • Sterk analytisch vermogen.

Aanvullende kennis:
 • Bekend met werken volgens projectmethodieken;
 • Sterke affiniteit met storage en netwerken.

Functie-eisen:
 • Je beschikt over een relevante opleiding op HBO niveau en werkervaring als Linux beheerder.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering, science & technology. We staan bekend om onze grote wetenschappelijke impact en ontwikkeling van technologische innovaties. Onze universiteit staat midden in de samenleving: TU/e zet in op complexe, maatschappelijke uitdagingen door zich met onderwijs en onderzoek specifiek te richten op drie Strategic Areas: Energy, Health en Smart Mobility. De TU/e staat (inter)nationaal hoog aangeschreven vanwege haar primaire processen: onderwijs en onderzoek. Groei is er volop. Zo is het aantal studenten gegroeid naar 11.000 en de verwachting is dat dit aantal de komende jaren verder zal stijgen. De faculteiten en instituten worden in hun bedrijfsprocessen ondersteund door diensten, waaronder de dienst Information Management & Services (IMS).

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.709 - € 4.274 p/m

Arbeidsvoorwaarden

• Een dynamische werkomgeving met een uitdagend werkpakket en ontwikkelmogelijkheden;
• De functie is ingedeeld in schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten, het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring minimaal €2.709,- en maximaal €4.274,- bruto per maand op basis van volledige werktijd;
• Daarnaast biedt de TU/e aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 41 vakantiedagen een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomend met een maandsalaris), een vakantie-uitkering ter hoogte van 8% van het jaarsalaris en uitstekende sportfaciliteiten;
• Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor de periode van één jaar. Bij gebleken geschiktheid behoort uitzicht op een vast dienstverband. Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex (de detacheringsorganisatie van de TU/e) te laten verlopen.

lees meer

Overige info Sollicitatieprocedure
 • Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Patrick van Brakel, Teamleider Werkplek Services tel. 040 247 5668.

De uiterste sluitingsdatum van de vacature bedraagt 7 april 2019. De selectie van sollicitanten en de sollicitatiegesprekken vinden direct plaats.

Interne kandidaten gaan voor op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon HR Services
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven