user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ervaren .NET / C# Ontwikkelaar

Developer
CGI Nederland B.V.
 • CGI Nederland B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een allround .NET software engineer die ons team komt ondersteunen bij het ontwikkelen van software platformen voor de Olie en Gas industrie?
CGI heeft een vacature voor de functie van

Ervaren .NET/C# Ontwikkelaar
Rotterdam, Zuid-Holland

Wat ga je doen als .NET/C# Ontwikkelaar?
Als ontwikkelaar ga jij werken in een software integratie- en ontwikkelteam.
Jouw skillset zet je in voor het integreren van twee commerciële software pakketten in een samengesteld en coherent framework/product. Binnen jouw team draag jij bij aan het ontwikkelen van procedures voor het managen van data exchange en data persistency tussen verschillende individuele databases en productcomponenten. Jij bouwt een framework dat is ontwikkelt in C#/.NET en maakt maximaal gebruik van de SDK/API's van de individuele software pakketten. Jij werkt mee aan het uitvoeren van het werkprogramma (backlog)van jouw team. Als onderdeel van een divers SCRUM team ga jij relaties aan met zowel externe stakeholders als domein experts.

Als .NET/C# ontwikkelaar ga je werken binnen de unit Oil & Gas voor een van onze klanten, een internationaal Olie en Gas bedrijf. De uitdagingen voor bedrijven in de olie- en gas industrie zijn groter dan ooit. De vraag naar energie blijft stijgen, er is (geo)politieke onzekerheid, reserves zijn moeilijker te ontginnen en de handelsprijzen fluctueren. Voor olie- en gasbedrijven is het daarom essentieel om meer te produceren uit de aanwezige reserves, hun installaties optimaal te benutten en de retail business winstgevend te houden. CGI helpt ze om dit te managen.

Samen met meer dan 2.000 olie & gas collega’s werk je in toegewijde teams. Of het nu gaat om het verbeteren van de productiviteit van olie- of gasvelden, installaties en raffinaderijen, of om het efficiënt en duurzaam exploiteren van distributienetwerken en het bedienen van klanten. CGI is actief in 40 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië. Jij zult ingezet zijn in een divers team waar jij werkt aan het bouwen van complexe software voor het modelleren en presenteren van aardlagen. De software is een cruciaal hulpmiddel in het uiteindelijk vinden en winnen van Olie en Gas.

lees meer

Functie-eisen Jij bent een effectief en enthousiast persoon. Jij schrikt niet van een complexe en omvangrijke code base en bent in staat meerdere SDK's te gebruiken bij het bouwen van robuste software componenten.

Daarnaast heb jij:
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van complexe en robuste software;
 • Ervaring met Net Framework en OO programming, C#/C++, Java, XML, SQL, Windows, Linux en .Net;
 • Affiniteit met database technologie(MS SQL Server, MongoDB);
 • GUI development frameworks (WPF, WinForms, HTML5);
 • Software development methodologies (o.a. Agile/SCRUM, ATDD).
 • Ervaring met het gebruik en ontwikkelen van toolsets(o.a. VSTS, GIT, TeamCity,…).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

lees meer

Overige info Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Bel of mail Faisel Kioe A Sen(Director Consulting Services) via 062 393 1438.

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Bouw met ons aan je carrière
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals.
Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Afdeling Human Resources
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam