user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Programmeur VB.NET / C#

Developer
DSV Multi-Channel Fulfilment
 • DSV Multi-Channel Fulfilment Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving DSV Multi-Channel Fulfilment heeft voor haar locatie in Moerdijk een vacature voor een ervaren
Programmeur VB.NET / C#
Fulltime

Over de functie én de uitdaging van Programmeur
Je belangrijkste taak is het vinden en ontwikkelen van praktische ICT-oplossingen binnen een grote diversiteit aan projecten. Je werkt hoofdzakelijk met Visual Studio, in de talen VB.NET en/of C#.

Na grondig onderzoek, een gedegen functioneel ontwerp, commitment met een breed draagvlak en vol enthousiasme zijn wij met een groep ICT-ers inmiddels volop bezig met de implementatie van een nieuw ERP pakket. Naast een gedegen basis helpt dit pakket ons ook om in de toekomst zinvolle en toepasbare oplossingen te bieden aan onze klanten zoals Heineken, De Persgroep en WW. Kortom, uitdagingen en inhoudelijk werk wat er toe doet! 

lees meer

Functie-eisen Een topteam is meer waard dan een top idee. Daarom vormt personeel een belangrijke factor in het succes van ons fulfilment concept. DSV MCF focust sterk op het garanderen van welzijn, continuïteit en vooruitgang. Dat merk je direct als je bij DSV MCF over de vloer komt. Aan de sfeer, maar ook aan ons extreem lage ziekteverzuim en verloop. Dat houden we graag zo. 

Van onze medewerkers verwachten wij dat ze een positieve en waardevolle bijdrage willen leveren aan een gezond en plezierig DSV MCF. Dat creëert rechten, maar schept ook verplichtingen. Daarom besteden we veel tijd aan het inwerken, ontwikkelen en begeleiden van onze medewerkers. Kortom: bij DSV MCF tel jijzelf net zo hard mee als je werk. 

Competentiemanagement speelt een belangrijke rol bij ons, ook op functieniveau. Er is volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn. De focus ligt bij ons op het beste uit mensen halen en ze daarin ondersteunen en stimuleren. Een persoonlijk ontwikkelingsplan ligt daaraan ten grondslag. 

Functie-eisen
 • Als juiste kandidaat heb je bij voorkeur ervaring met MS Visual Studio en heb je kennis van Microsoft SQL Server, MS-Access, HTML, XML en webprogrammering.
 • Ervaring met Progress OpenEdge en logistieke kennis is een pré.
 • Je kunt zelfstandig werken in team verband, komt regelmatig met ideeën en krijgt energie van het creëren van toepasbare oplossingen.
 • Verder beschik je over een grote mate van accuratesse, analytisch denkvermogen, ben je resultaat gericht en heb je HBO werk-, en denkniveau.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving DSV Multi-Channel Fulfilment is een toonaangevende, moderne service organisatie die staat voor kwaliteit. Dankzij onze hoogwaardige alles-onder-één-dak fulfilment oplossingen kunnen onze klanten zich volledig op hun kernprocessen richten.Met prominente opdrachtgevers, zoals o.a. Mars, Feyenoord, NRC, Engelbert Strauss, WW en Mercedes bieden wij een leuke, afwisselende en dynamische werkomgeving waarin jouw werk meetelt. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

DSV MCF biedt je een leuke en afwisselende baan, met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een moderne werkomgeving, een prima salaris, reiskostenvergoeding, prestatietoeslag en winstdeling.
Overige info Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Contactpersoon Chantal Heersping
+31 (0)168 385 656
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Klundert Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Klundert