user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Oracle DBA

Databasebeheerder (DBA)
Nederlandse Zorgautoriteit
 • Nederlandse Zorgautoriteit
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Verbindende Oracle Database Beheerder die geen uitdaging uit de weg gaat

Iedereen in Nederland heeft recht op goede zorg. Of het nu een kroon bij de tandarts is, de verzorging van een oudere die door Alzheimer niet langer thuis kan wonen of de behandeling van een sportblessure op de Spoedeisende Hulp. Dat vinden we belangrijk en we geven er jaarlijks 80 miljard euro aan uit. Tegelijk is de Nederlandse zorg een complex samenspel tussen aanbieders, verzekeraars, patiënten en cliënten, politiek en een divers veld aan belanghebbenden.

Middenin dat krachtenveld staat de Nederlandse Zorgautoriteit. In het werk van de NZa is het belang van de burger de eerste prioriteit. Die moet erop kunnen vertrouwen dat er goede en betaalbare zorg beschikbaar is als hij of zij deze nodig heeft. Wij maken vanuit dat perspectief regels en houden toezicht op de zorg. Werken bij de NZa betekent afwisselend, soms spannend werk, waarbij je elke dag bezig bent met het waarborgen van kwalitatief goede en betaalbare zorg.

De unit IT-ontwikkeling en -beheer
Onze IT-omgeving bestaat uit complexe en unieke databases, datawarehouses en (maatwerk)applicaties. Hiermee kunnen onze collega’s uit de verschillende directies beleid maken, onderzoek doen, analyseren, marktscans uitvoeren en toezicht houden op het zorglandschap. Kwaliteit staat in het werk van de NZa bovenaan. Data is de basis van ons werk. Dat tekent het belang van optimaal functionerende IT-systemen . Wij zorgen dan ook dat onze IT-omgeving technisch optimaal beschikbaar, stabiel en beveiligd is en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Hoe ziet je werk als database beheerder eruit?
In deze uitdagende rol houd jij je dagelijks bezig met de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van onze Oracle database omgevingen. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat deze systemen bewaakt én verbeterd worden. Jij signaleert operationele problemen. Als er een fout optreedt zorg jij dat je de juiste partijen aanhaakt. Het gaat er om eventuele problemen zo snel en volledig mogelijk op te lossen. Je optimaliseert de database en zorgt dat deze bruikbaar is en blijft voor al je collega’s. Samen met hen onderzoek en bespreek je hoe migraties zo goed mogelijk kunnen verlopen. Het resultaat van jouw werk? Uitmuntende, up to date functionerende database structuren en tevreden gebruikers.

lees meer

Functie-eisen Jij hebt als ervaren database beheerder de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen. Je weet flexibel te schakelen tussen werkzaamheden en hebt een ambitie mee te groeien in een werkveld waarin veranderingen zich snel opvolgen.

Je bent een gedreven IT-professional, analytisch sterk, initiatiefrijk en je wilt jezelf zowel inhoudelijk als persoonlijk steeds verder ontwikkelen. Je werkt graag in een veranderende omgeving en weet mensen daar ook in mee te krijgen. Je schrikt er niet van als je tegen wat weerstand aanloopt. Sterker nog: je weet met jouw goede communicatieve vaardigheden de neuzen dezelfde richting op te krijgen. Je legt makkelijk contact met alle betrokken partijen en geeft heldere adviezen. Maar je bent vooral van het doen! Jouw rol is het vinden van een oplossing.

Daarnaast heb je:
 • Een afgeronde technische hbo-opleiding, zoals informatica.
 • Twee tot drie jaar relevante werkervaring binnen een complexe IT omgeving.
 • Ervaring met Oracle (11g/12c), RMAN, Oracle Cloud Control 13c, Oracle Warehousebuilder (OWB), migratie van OWB naar Oracle Data Integrator (ODI).
 • Kennis en ervaring van Linux/Unix.
 • Ervaring met SQL server en certificering als Oracle Certified Professional zijn beiden een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.229 p/m
Oracle DBA
Score: 9.4
Stemmen: 16

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht