user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature (Senior) Technisch Applicatiebeheerder

in Tilburg

VECOZO
 • VECOZO
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving VECOZO heeft voor haar locatie in Tilburg een vacature voor een:(Senior) Technisch Applicatiebeheerder32- 40 uurWat ga je doen als Technisch Applicatiebeheerder?
Voor de afdeling ICT-Beheer zijn we op zoek naar een ervaren zelfstandige, allround Technisch Applicatiebeheerder met sterke kennis van SQL Server en scripting. De afdeling ICT-beheer vervult een belangrijke rol en is continu in ontwikkeling. Zij bieden diensten aan op een platform op onder andere Microsoft Windows, Hyper-V, Microsoft SQL Server en IIS. Als Technisch applicatiebeheerder ben je schakel tussen het software ontwikkelteam en systeembeheer. Hierin ben je primair verantwoordelijk voor het installeren en beheren van de applicaties welke binnen VECOZO worden ontwikkeld. Daarnaast houd je je bezig met het beheer van verschillende Microsoft producten en denk je na over verbetertrajecten. Je houdt je bezig met een breed Scala aan producten en technologieën in een private cloud. Vanuit je kennis, kunde en ervaring ben je een vraagbaak voor je collega-beheerders.Vanuit interesse en gedrevenheid houd je trends en ontwikkelingen op je vakgebied in de gaten, bepaal je de relevantie en doe je voorstellen tot verbeteringen m.b.t. applicatiebeheer. In deze functie ben je bereid tot het verrichtten van beschikbaarheidsdiensten.

lees meer

Functie-eisen Je bent analytisch, werkt accuraat en gestructureerd en bent een echte teamspeler. Als senior breng je jouw kennis graag over op de andere teamleden maar ben je zelf ook gemotiveerd om te blijven groeien in kennis en ervaring. Je bent in staat (en vindt het leuk!) om samen met je collega’s toe te werken naar vooraf afgesproken resultaten. Jezelf blijven ontwikkelen is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Voor deze functie vragen we tevens van jou:
 • afgeronde HBO opleiding;
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
 • diepgaande kennis van Microsoft Server, Microsoft SQL, Microsoft IIS en Powershell;
 • ervaring met werken in een software ontwikkelomgeving;
 • kennis van Microsoft BI is een pré.

lees meer

Bedrijfsomschrijving VECOZO is hét landelijk communicatieknooppunt voor berichtenuitwisseling in de Nederlandse zorgketen. Onze missie is een belangrijke maatschappelijke rol te spelen in het beheersen van de kosten in de zorg. Dat doen we door met onze dienstverlening de administratieve lasten voor ketenpartijen te verlagen. Bijna 200 VECOZO-medewerkers stropen elke dag hun mouwen hiervoor op, met veel enthousiasme! Met meer dan 2 miljard transacties per jaar (in piekperiodes 800 per seconde!) en ruim honderdduizend eindgebruikers mogen we onze hoog transactionele dienstverlening in de zorgketen uniek en essentieel noemen. Onze innovatieve infrastructuur is een software-defined datacenter in de private-cloud. Al onze applicaties ontwikkelen we op basis van Microsoft-technologie via onze agile-ontwikkelmethode. Vanwege het 24x7 en privacygevoelige karakter moeten onze diensten vanzelfsprekend robuust en veilig zijn. We zijn trots op onze stoere en innovatieve ICT die we binnen VECOZO op eigen kracht organiseren, zowel op technisch maar zeker ook op persoonlijk vlak.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
(Senior) Technisch Applicatiebeheerder
Score: 9.3
Stemmen: 37

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg