line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Projectadviseur met de rol Security

Vacature Breda

Amphia Ziekenhuis
 • Amphia Ziekenhuis
 • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
 • 36-36 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor de kenniskern Informatie- en Medische Technologie zoeken wij voor het team IMT Infrastructuur & Beheer per direct een:

Projectadviseur met de rol Security

voor gemiddeld 36 uur per week.


Hoe ziet het team eruit?
De Kenniskern IMT (130 medewerkers) is verantwoordelijk voor de aanschaf en het technisch beheer van de belangrijkste informatiesystemen en medische apparatuur binnen Amphia. Ook de achterliggende infrastructuur wordt volledig binnen IMT beheerd. Daarnaast participeert IMT in projecten met een informatie- of medische techniek component en voert zelfstandig projecten uit op het gebied van medische en algemene infrastructuur. Wij voeren het technische beheer uit voor Amphia brede applicaties en werkt nauw samen met centraal en decentraal functioneel beheer t.a.v. inrichting, opleidingen, gebruikersondersteuning, organisatie en werkwijze.

De Kenniskern IMT staat aan het begin van een transformatie van een intern, technisch gerichte afdeling naar een kenniskern waarbij de functionele wensen van de klant centraal staan, value based informatievoorziening. Een belangrijk onderdeel hiervan is de verandering naar een meer proces gestuurde kenniskern. De komende jaren leveren wij een belangrijke bijdrage aan een nieuw en vernieuwd ziekenhuis aan de Molengracht in Breda.

Het team van Projectadviseurs, dat bestaat uit 9 medewerkers, zoekt versterking die een bijdrage gaat leveren aan deze verandering. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?
Als Projectadviseur met de rol Security:
 • Bouw je samen met de architect mee aan ICT-architecturen en –infrastructuren en aan de bijbehorende componenten, bouwstenen en producten;
 • Ben je het technisch geweten van de afdeling op Security gebied en zal je als adviseur deelnemen in projecten;
 • Ben je onderdeel van het Computer Emergency Response Team, waarin je beveiligingsincidenten signaleert en hierop reageert, awareness creëert bij de eindgebruiker en proactief acteert op actuele dreigingen;
 • Ben je bezig met informatiserings- en organisatievraagstukken en deze te vertalen naar passende veilige oplossingen.
Functie-eisen

Jouw enthousiasme weet je over te brengen op de collega’s. Je werkt graag samen en je bent communicatief sterk. Je toont eigenaarschap en neemt verantwoordelijkheid in het bepalen van prioriteiten.

Daarnaast beschik je over:

 • Een hbo-diploma, bij voorkeur informatica en een passie voor IT-security, met bij voorkeur een CISSP- of CISM certificering of bereidheid om dit te behalen;
 • Minimaal vijf jaar relevante ervaring als security engineer (ervaring in een zorgorganisatie is een pré);
 • Aantoonbare kennis en ervaring met:
- Beveiligingsconcepten, -standaarden en -methodieken;
- End-point Security;
- Datacenterinfrastructuren (netwerken, virtualisatie, storage-oplossingen, securitycomponenten, zoals firewalls, PKI en IDS/IDP);
- De werking van proxy’s, IDS, PKI, e-mail en content-scanning;
- Security Monitoring, Incident Response en forensics.
 • Ervaring en affiniteit met ICT-operations;
 • Sterke analytische skills en een goed conceptueel denkvermogen;
 • Een zeer groot beveiligingsbewustzijn en hoge mate van integriteit.
Jouw passie voor het vak draagt bij aan het verbeteren van veilige zorg binnen Amphia.
Salarisinformatie Salaris in overleg

Overige info Arbeidsvoorwaarden
 • Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de periode van één jaar, waarna er zicht is op een vast contract. Daarnaast heeft Amphia aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:
 • Een salaris van maximaal € 3.840,- bruto per maand, conform CAO Ziekenhuizen (functiegroep 55, op basis van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering;
 • Mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • Voordelen bij aanschaf van een fiets, tablet, smartphone en nog veel meer;
 • Prettige werksfeer.

Sollicitatieprocedure

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie vóór 01 november 2017 achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Bijzonderheden
De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je solliciteert op deze vacature gaan wij er vanuit dat je meewerkt aan de referentiecheck.

Uiterlijk drie maanden na indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen (VOG NP) verplicht.

Kijk voor meer informatie over Amphia op onze website www.amphia.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Contactpersoon Dianne Kleijwegt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Projectleider in regio Breda
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Projectleider