line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Implementatieconsultant Data Science

Vacature Zeist

PGGM
 • PGGM
 • HBO / Universitair, 1 - 5 jaar ervaring
 • 36-36 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

PGGM heeft voor haar locatie in Zeist een vacature voor een


Implementatieconsultant Data Science


Wat ga je doen als Implementatieconsultant Data Science?
Als Implementatieconsultant heb je een visie op digitale transformatie door effectief gebruik te maken van data en data science technieken. Je houdt daarbij rekening met de onderlinge afhankelijkheden van de processen, business belangen, doelen en IT-systemen. Je bent zowel binnen als buiten het team een procesbegeleider. Het team werkt volgens de Lean Startup principes waarbij jij het team faciliteert. Als procesbegeleider monitor en regisseer je de voortgang in de projecten van Team Data Science. Daarnaast ondersteun je proactief business stakeholders bij het implementeren van de Big Data mogelijkheden. Je bereidt workshops en presentaties voor aan groepen medewerkers en/of managers en voert deze ook uit. 

Jouw afdeling
Binnen Pensioenbeheer heeft de afdeling Marketing & Communicatie besloten tijdelijk (voor de duur van twee jaar) een Team Data Science te formeren met als taak om optimaal waarde uit data te halen. Het Team Data Science stelt capaciteit beschikbaar aan business projecten en prioriteert deze capaciteit in overleg met de business. Dit waarborgt dat vraagstukken met een significante business value worden opgepakt en dat het team kan focussen op het verzilveren en doorontwikkelen van de Data Science competentie. Voor het nieuwe team Data Science zijn wij op zoek naar een Implementatieconsultant.
Functie-eisen
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Een aantal jaren relevante werkervaring als bijv. business consultant of projectleider op het gebied van digitale transformatie;
 • Goede kennis van en meerdere jaren ervaring met Agile en Lean Startup principes, methoden en technieken;
 • Enige IT kennis en affiniteit, kan als sparringpartner voor IT fungeren;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Pensioenkennis en affiniteit is een pré;
 • Communicatief sterk en in staat business stakeholders en IT te enthousiasmeren voor veranderingen.
Salarisinformatie Salaris in overleg

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf. 


Sollicitatieprocedure

Meer weten? 
Neem contact op met Nienke de Vos tot Nederveen Cappel, Recruiter, 030 277 19 86. 

Solliciteren op de functie van Implementatieconsultant Data Science
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Contactpersoon Nienke de Vos
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Consultant in regio Zeist
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Consultant