user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Applicatiebeheerder Financiën / Senior Medewerker Financieel Beheer

in Opheusden

Gemeente Neder-Betuwe
  • Gemeente Neder-Betuwe
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 28 uur p/w
Functieomschrijving

Binnen het team Financiën van de Pijler Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een

Applicatiebeheerder Financiën / Senior Medewerker Financieel Beheer normfunctie medewerker bedrijfsvoering I

(28 uur per week)


Het team financiën bestaat uit financieel beleidsmedewerkers, financieel consulenten en medewerkers financieel beheer. Binnen dit team financiën zijn wij op zoek naar een senior administrateur financieel beheer. 

De hoofdtaken binnen het team financiën liggen op het vlak van het ontwikkelen en uitvoeren van financieel beleid, het uitvoeren van de bedrijfsadministratie en de financiële informatievoorziening. De komende jaren zal het accent liggen op het verder professionaliseren van het team, de financiële informatievoorziening en het efficiënter werken door systeemtoepassingen kritisch tegen het licht te houden. 

Doen
Als applicatiebeheerder financiën/senior medewerker financieel beheer draag je met de administrateur mede zorg voor de inrichting en het beheer van het financiële systeem CiVision Middelen. Je treedt op als applicatiebeheerder. Je bent mede verantwoordelijk voor het financieel en administratief uitwerken van de begroting, jaarrekening en tussentijdse rapportages. 
Daarnaast houd je de financiële informatievoorziening vanuit applicatiebeheer up to date. 

lees meer

Functie-eisen
  • Je beschikt over een HEAO, HBDO of SPD-opleiding;
  • Je hebt  werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Minimaal enkele jaren ervaring als applicatiebeheerder Civision Middelen en ervaring als applicatiebeheerder LIAS is een pré;
  • Naast de beschikking over onze kerncompetenties resultaat- en klantgerichtheid en samenwerken, beschik je over overtuigingskracht;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, je kan goed werken in teamverband en bent servicegericht.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

In de zes dorpen van Neder-Betuwe is het goed wonen en werken. Dat komt onder meer door goede voorzieningen, prima weg- en spoorverbindingen, innovatieve bedrijven, natuur en recreatie. De gemeente telt circa 23.000 inwoners. Er gebeurt van alles op sociaal en economisch gebied en er zijn enorme ambities. De gemeente en de gemeentelijke organisatie bewegen graag mee om de leefbaarheid op een hoog peil te houden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg