line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Allround ICT beheerder

Vacature Noordwijkerhout

Eichholtz B.V.
 • Eichholtz B.V.
 • MBO / HBO, 1 - 5 jaar ervaring
 • 40-40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij een passie voor informatietechniek en gadgets? Werk je graag zelfstandig aan een diversiteit van ICT gerelateerde taken en pas je graag je kennis van de Engelse taal toe binnen je werkzaamheden? Dan stellen wij jou graag aan als hét nieuwe aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde onderwerpen.

Allround ICT beheerder
met junior systeem- en netbeheer taken

Wat ga je doen?
Eichholtz werkt ongeveer 1 jaar samen met een externe partner die de opdracht heeft gekregen om een toekomstbestendige IT omgeving te realiseren. Het afgelopen jaar zijn zowel hardware- als softwarematig diverse professionaliseringsslagen doorgevoerd en de laatste stap in dit proces (september 2017) vormt de overstap van de servers naar de cloud.

Mede naar aanleiding van dit proces is een vacature ontstaan voor Allround ICT Beheerder die intern het aanspreekpunt gaat vormen voor alle ICT gerelateerde onderwerpen, storingen van hardware en overige software en gaat fungeren als contactpersoon voor de externe samenwerkingspartner. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor:
 • Het aannemen, registreren en oplossen van meldingen, het doorzetten van niet zelf op te lossen incidenten en het bewaken van de voortgang van gestelde prioriteiten en van de werkzaamheden van de extern ingeschakelde deskundigen;
 • Installeren van (nieuwe) hardware en software voor gebruikers (werkplekbeheer), het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan systeemsoftware, hardware en randapparatuur en het beheer van licenties/releases;
 • Het mede adviseren over benodigde systeemaanpassingen en verbetermogelijkheden, het aanleggen van de IT infrastructuur op Europese beurzen en evenementen en samen met de externe partner werken aan projecten.

Samen met de Functioneel Applicatiebeheerder Navision ga jij de afdeling ICT vormen onder de verantwoordelijkheid van de manager Finance & ICT.
 

lees meer

Functie-eisen Een passie voor ICT, het ondersteunen van gebruikers en kennis van de laatste gadgets en trends (wij zijn als organisatie continu op zoek naar vernieuwing). Daarnaast draag je graag verantwoordelijkheid, neem je initiatief en communiceer je graag met gebruikers. Verder staat op jouw cv:
 • Een afgeronde ICT opleiding MBO niveau 4 en 2 jaar werkervaring of ben je net afgestudeerd aan het HBO;
 • Heb je ervaring dan wel kennis van MS domain, Windows 7/10 (is een pre), Office 365/exchange (is een pre) en Microsoft Office;
 • Daarnaast ben je fulltime beschikbaar, bereid om stand by te staan bij calamiteiten en tevens vaardig in de Engelse taal.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Eichholtz is wereldwijd een naam en een begrip, van Amsterdam tot New York, van Buenos Aires tot Bangkok. Eichholtz levert, verlichting, meubels en woonaccessoires, vanuit de visie dat in de rationele wereld meer plaats is voor emotie en sfeer. Wij bedienen winkeliers, maar ook hotels en restaurants hebben Eichholtz ontdekt en verwennen hun gasten graag met de prachtige interieurs van Eichholtz.Als organisatie streven wij er dan ook naar om de beste sfeermaker ter wereld te worden. Wil je alvast een kleine sfeerimpressie? Bekijk dan de video:https://vimeo.com/200660235.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken binnen een sterk groeiend bedrijf. Daarnaast bieden we jou een functie waarin je de ruimte krijgt om mee te bouwen aan de IT organisatie binnen onze organisatie.

Verder bieden wij jou:
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden als: een winstdelingsregeling, pensioenregeling met beperkte eigen bijdrage en een arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Elke dag vers fruit, een snack en elke donderdag een uitgebreid lunchbuffet;
 • Op iedere laatste vrijdag van de maand een (thema) borrel;
 • Last but not least: bedrijfsfeesten waarbij je er niet van moet staan kijken als hier ineens een bekende artiest op staat te treden!Sollicitatieprocedure
Is dit de functie die bij jou past? Solliciteer dan direct via de sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.

Heb je meer vragen over de vacature? Dan kun je terecht bij Mark Belt, Manager HR, via 06-46337920. Een berichtje sturen via WhatsApp mag ook.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Contactpersoon Mark Belt
(0)252 515 850
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor ICT medewerker in regio Noordwijkerhout
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Noordwijkerhout