user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Ervaren Test- en Supportspecialist

in Wilp

Teelen Kennismanagement
 • Teelen Kennismanagement
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Teelen Kennismanagement te Wilp heeft een vacature voor een
Ervaren Test- en Supportspecialist
die gaat voor kwaliteit
32 tot 40 uur
Ben jij een meester in het vinden van fouten in complexe programmatuur? Dan ben je wellicht goed op je plaats bij Teelen Kennismanagement. Wij zijn de ontwikkelaars van TestVision Online, een gerenommeerd systeem voor het construeren, afnemen en analyseren van vragen en toetsen. Als test- en supportspecialist ben jij verantwoordelijk voor het testen van TestVision Online. Je taken omvatten alles wat je je daarbij kunt voorstellen: maken van testscenario’s en testscripts, uitvoeren van (geautomatiseerde) testen en organiseren van (publieke) testen. Je maakt deel uit van het ontwikkelteam van TestVision Online.

Maar de collega die wij zoeken, ambieert een bredere functie. Ook het bemensen van de eerstelijnshelpdesk en een deel van de tweedelijnshelpdesk is een belangrijk onderdeel van het takenpakket. Jij krijgt energie van het uitzoeken en naspelen van complexe fouten in TestVision Online. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van het supportsysteem dat wij gebruiken. En je levert een bijdrage aan servicemanagement. Denk daarbij aan het maken van servicelevelrapportages voor het management en voor klanten.
 

lees meer

Functie-eisen
 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van ICT;
 • tenminste vijf jaar relevante werkervaring;
 • nauwkeurig, flexibel, analytisch en zelfstandig;
 • proactief en communicatief sterk;
 • een zeer hoog kwaliteitsbesef;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • een prettige collega met een sterk ontwikkeld ‘wij-gevoel’.

Een goede beheersing van de Engelse taal is een pré.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Teelen Kennismanagement is al ruim 30 jaar een toonaangevende nichespeler, gespecialiseerd in (digitaal) leren en toetsen. Wij werken voor kennisintensieve organisaties uit alle branches: overheid, onderwijs, profit en non-profit. Wij bieden een samenhangend producten- en dienstenpakket, bestaande uit adviezen, concepten, content, systemen, opleiding, begeleiding, certificering en projectmanagement.Wij zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en in het bezit van het keurmerk van de brancheorganisatie NRTO.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Ervaren Test- en Supportspecialist
Score: 9.3
Stemmen: 40

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Wilp