Vacature Heb je uitstekende XML en XSLT ervaring? Reageer!

Vacature Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor mijn klant zoek ik iemand met een achtergrond in de Grafimedia (bijvoorbeeld als DTP specialist) met goede kennis van XML en XSLT plus aanverwante technologie. 
Je komt in een rol als developer te werken echter omdat ze ook te maken hebben met klanten die hun informatie bij hun eigen drukkers willen laten drukken is het een groot voordeel als je hier goede kennis van hebt.
Er is veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen als developer hier en HTML ervaring is naast XML kennis een grote pré.
De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed en het bedrijf heeft een laag verloop in medewerkers. 
Het betreft een interne functie waarbij je niet naar klanten hoeft te reizen. Ondanks dat is het op termijn wel mogelijk om een auto van de zaak te rijden als je dat zou willen.
Ze timmeren in het buitenland ook goed aan de weg en ze krijgen steeds meer bedrijven vanuit het buitenland die graag gebruik maken van hun software.

lees meer

Functie-eisen - HBO of WO werk en denk niveau
- Ruime ervaring in XML en XSLT
- Kennis van HTML, CSS en Javascript is een grote pré
- Je bent communicatief vaardig in het Nederlands
- Als je een achtergrond hebt in de Grafimedia / drukkerij sector dan is dat een pré
 
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Mijn klant heeft een eigen software pakket waarmee hele grote organisatie's heel eenvoudig documenten en verslagen kunnen laten bundelen en drukken.Ze werken internationaal voor met name hele grote bedrijven die gebruik maken van de applicaties van mijn klant.Het is een heel prettig bedrijf om bij te werken en ondanks dat ze voor hele grote bedrijven werken is het een relatief kleine organisatie met ongeveer 10 medewerkers.Ze zitten in een mooi pand in een bosrijke omgeving met eigen parkeerplaatsen. Vanuit Utrecht zijn ze heel goed aan te reizen en voor de collega's die wat verder wonen is het mogelijk om tot 2 dagen per week remote vanuit huis te werken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed. Zo is het mogelijk om aanvullende trainingen te volgen in je vak, kun je straks tot 2 dagen per week vanuit huis werken en is het op termijn mogelijk om een auto van de zaak te rijden. Die mag je in dat geval ook privé gebruiken. Je komt te werken in een leuk en gezellig team met collega's die elkaar graag helpen.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht