+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Urk.

Backend Developer Urk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 6.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom werken bij een toonaangevende softwareleverancier in Nederland, bekend als een geweldige werkplek! We zoeken een ervaren PHP Backend Developer die met ons wil groeien. Je krijgt de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en samen te werken aan innovatieve projecten. Bij ons mag je experimenteren en blijf je leren. Je maakt deel uit van een team dat de digitale toekomst vormgeeft door de beste software-oplossingen te bieden. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Ga aan de slag bij dé op-maat-gemaakte software leverancier van Nederland, met een 9.0 score als 'Great Place To Work'!


De functie

Onze partner, de leverancier van op-maat-gemaakte software uit Urk, zoekt naar een doorgewinterde PHP Backend Developer met een drive om samen met hun te groeien. Ze bieden een kans om je skills uit te breiden en samen te werken aan innovatieve webapplicaties. Wij zoeken iemand die niet alleen technisch onderlegd is, maar ook een creatieve mindset en een honger naar kennis heeft. Bij onze partner krijg je de vrijheid om te experimenteren en jezelf constant uit te dagen. Sluit je aan bij het gedreven team en help mee aan het vormgeven van de digitale toekomst!

Als Backend Developer (PHP) speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van geavanceerde software-oplossingen voor de verschillende klanten. Samen met andere ontwikkelaars in klantenteams werk je aan het verbeteren van de geleverde software en het vervullen van de behoeften van hun klanten. Onze partner opereert niet volgens het 'klant is koning' principe, maar benaderen de uitdagingen van de klanten alsof het hun eigen uitdagingen zijn. Als een ware onderzoeker neem je de rol van de klant aan, onderzoek je hun behoeften en stel je de juiste vragen om tot optimale oplossingen te komen. De klanten zijn vaak geen tech-experts en daarom is jouw vaardigheid om hen mee te nemen in de mogelijkheden van alle software producten van onschatbare waarde.

In essentie draait het bij onze partner allemaal om het creëren van de beste software-oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Doe je mee?



Gevraagd

Als ervaren Backend Developer heb jij in ieder geval gedegen kennis van:

  • PHP;
  • PHP frameworks zoals Laravel of Symfony;
  • Het ophalen van requirements door je te verplaatsen in de klant, met de juiste vragen en analyses;
  • Bouwen van high-tech softwareoplossingen.


Aanbod

  • Focus op vitaliteit met o.a. kantoorfruit, ontbijtjes, vitaliteitsevents en gezondheidsactiviteiten;
  • Persoonlijk budget voor thuiswerkplekken;
  • Competitief salaris tussen de €3.500 en €6.000 en pensioenopbouw;
  • Hybride werkmogelijkheden en werklocaties in Urk en Zwolle;
  • Gezellige teamuitjes en borreltjes om successen te vieren.


Bedrijfsomschrijving


Onze partner is jouw strategische partner op het gebied van software & IT. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van Platforms & Portals die naadloos aansluiten of jouw complete ERP-pakket vervangen.Hun doel is om jouw organisatie slimmer, sneller en productiever te laten werken, zodat je maximale onderscheidende waarde kunt creëren. Bij onze partner geloven ze dat technologie een essentieel onderdeel is van jouw succes en ze helpen je graag bij het realiseren van jouw digitale ambities.Kies voor onze partner als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die jouw organisatie kan helpen om haar potentieel volledig te benutten en te groeien in de digitale wereld.Met een 9.0 score als Great-Place-To-Work, veel aandacht voor jouw welzijn en de nodige teamuitjes en borrels is onze partner de perfecte werkgever als jij naast werk ook waarde hecht aan privé!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in