+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Vice President Consulting Services – Infrastructure & Water management Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Vice President Consulting Services – Infrastructure & Water management

Functiebeschrijving
Wij zoeken twee ondernemende moderne leiders. Als Vice President Consulting Services (VPCS) bij CGI heb je de volledige verantwoordelijkheid voor 1 van de 2 units binnen de sector Infrastructure & Water Management. Deze sector bedient maatschappelijk zeer relevante klanten zoals het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, ANVS en Rijkswaterstaat. De sector voert missie-kritische taken uit voor vitale onderdelen van Nederland, en heeft als motto “Innovating Infrastructures”. We bestaan op dit moment uit 3 onderdelen: een consulting afdeling en 2 volledige units (software en services). Voor beide units zijn we op zoek naar een VPCS.

Jouw rol in ons team
Je bent als VPCS verantwoordelijk voor de strategie, de klantrelatie, succesvolle levering van projecten en diensten, P&L en de dagelijkse leiding.. Wij noemen dat de driehoek: klant, medewerker en aandeelhouder. Door het ondernemerschap binnen CGI, zijn de klanten verzekerd van een optimale bediening, kun je medewerkers motiveren en binden, en houden we de organisatie eenvoudig.

Jij bent een ondernemend, inhoudelijk en verbindend persoon, die de marktpositie van CGI verder kan ontwikkelen, en beseft dat dit alleen bereikt kan worden door bevlogen hoogopgeleide professionals. Je weet dan ook perfect je aandacht te verdelen tussen het behalen van resultaten, betrokkenheid en kwaliteit. Je bent inspirerend, toegankelijk, staat open voor tegenspraak en goede ideeën, bent in staat te verbinden en met het team resultaten neer te zetten.

Als VPCS geef je leiding aan een managementteam van 4 Directors, die ieder verantwoordelijk zijn voor levering en business development voor gedefinieerde klanten en oplossingen. Elke Director heeft ongeveer 15 collega’s in zijn of haar team. Je maakt onderdeel uit van het management team van de sector Infrastructuur & Water Management.

Hoe jij ons team versterkt
Wij verwachten van jou als VPCS dat je sterke ondernemerschap en leiderschapskwaliteiten weet te combineren met kennis van, en een netwerk in de markt, om te komen tot best-in-class ICT dienstverlening. Je bent proactief, doelgericht en behaalt graag resultaten samen met je team. Jij weet bovendien verschillende generaties met elkaar te verbinden.

Verder vragen we van je:
• Een afgeronde WO-opleiding;
• Inspirerend en modern leiderschap waarmee je een succesvol en gedreven team weet te realiseren en uit te bouwen;
• 10-15 jaar relevante kennis en ervaring en een netwerk op senior stakeholder niveau;
• Gedreven door de laatste trends in software development en IT services;
• Uitstekende financiële vaardigheden waarmee je in staat bent te sturen op resultaat (KPI’s)
• Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie-, transport- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

We bieden je een prachtig domein en een succesvol team. Een team waarbinnen we oplossingen ontwikkelen voor onze klanten, gedreven door de inhoud en passie voor het domein. Daarnaast staat eigenaarschap hoog in het vaandel bij CGI.. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

Sluit je aan bij ons team en solliciteer direct!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature, stel ze aan Sjoerd Haverkamp via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-2340 1121

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Natrah Pula via +31 11218723 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We werken niet samen met externe recruitment bureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in