+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Agile test specialist Rail Infra Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Agile test specialist Rail Infra

Functiebeschrijving
Ben jij die gedreven test engineer / tester die een belangrijke bijdrage levert aan de doorontwikkeling van testautomatisering en implementatie van procesverbeteringen binnen meerdere Agile teams?

Jouw rol in ons team
Er wordt gewerkt met verschillende teams binnen een SAFe context en door jouw bijdrage in het opleverproces van innovatieve software draag je direct bij aan de waarde die Agile Release Trains leveren aan het spoor van morgen! Jouw kennis en expertise zijn cruciaal om stappen te maken met de teams richting het effectiever en wendbaarder leveren van software. Jouw ervaring met Agile testprocessen en testautomatisering maakt dat je van onschatbare waarde bent.

Hoe jij ons team versterkt
Je bent een gedreven professional die vooroploopt in jouw vakgebied. Je gaat voor verbeteren en doorontwikkelen. Daadkrachtig, doortastend en met een technisch hart. Je bent sociaal, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en werkt graag in teamverband. Verder ben je resultaatgericht, klantgericht en vertrouwd met het SAFe framework en de Scrum werkwijze. Daarnaast heb je:
• Een opleiding HBO/WO in (technische) informatica, computer science of een vergelijkbare opleiding;
• Minimaal TMAP en/of ISTQB (foundation) certificering;
• Minimaal 5 jaar ervaring in het testvak;
• Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van testautomatisering;
• Kennis van Behavior Driven Development methodiek;

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.
Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht
Je komt te werken in een hele gezellig Unit Rail Infra binnen Vital Civil Infrastructures. Daarin speel je een cruciale rol in de uitdaging om verouderde IT-systemen in de spoorwegsector te vernieuwen. CGI, gevestigd in Rotterdam werkt aan de transformatie van railsystemen die essentieel zijn voor de besturing van het Nederlandse spoorwegnet. Deze systemen zijn verantwoordelijk voor de aansturing van seinen, wissels, en treinposities, en omvatten simulatiesystemen met 3D visualisaties voor het vooraf testen van praktijkveranderingen bij machinisten en treindienstleiders.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Wil je meer weten over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Nick van der Wal (Director Consulting Services) via 06 26308887 of via  via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Natrah Pula via +31 6 11218723 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in