+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Scrum Master Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.662 - € 5.586 p/m

Vacature in het kort

Bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst zoeken we een Scrum Master. In deze rol werk je met teams die belangrijk werk doen voor mensen die naar ons land komen. Je helpt deze teams om beter samen te werken en te groeien. Je deelt jouw kennis en leert ook van anderen. Samen zorgen we dat onze dienstverlening steeds beter wordt. Je hebt veel vrijheid en werkt met collega's die echt om het werk geven. Dit is een kans om iets goeds te doen en jezelf te ontwikkelen. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Scrum Master
Immigratie- en Naturalisatiedienst

Functieomschrijving
De Immigratie- en Naturalisatiedienst heeft bij de de directie Informatievoorziening een vacature voor Scrum Master (FGR: Senior Adviseur Bedrijfsvoering S11). Het betreft hier een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

In deze functie behoort hybride werken tot de mogelijkheden. Daarbij wordt verwacht dat je op locatie in Den Haag aanwezig bent op momenten dat het voor de uitvoering van je functie of om organisatorische redenen gewenst is. Afstemming hierover gaat in overleg met je team en je leidinggevende.

Migratie gaat om mensen. Mensen vragen asiel, willen hier studeren, bieden hier hun kennis aan, willen hier werken, of willen gewoon Nederlander worden. Dit brengt veelzijdige vraagstukken die vragen om een gerichte aanpak. De IND heeft de ambitie om binnen vijf jaar een moderne dienstverlener te zijn die informatie- en datagestuurd werkt voor het gehele proces van dienstverlenen, van aanvragen, naar beslissen en handhaven, inclusief procesvertegenwoordiging, waarbij de klant op ieder moment over de juiste verblijfstitel beschikt. Dit stelt andere en hogere eisen aan de informatievoorziening (IV) van de IND. Het vraagt om verdergaande digitalisering van de processen, de inrichting van een data-organisatie, een wendbare en snel op verandering inspelende IV-organisatie en een robuust en toekomstbestendig IV-landschap.

Wat ga je doen?
Als Scrum Master heb je bij ons een belangrijke rol in ons agile ontwikkelproces. Je zorgt ervoor dat de Scrum werkwijze wordt nageleefd en helpt 2 (van de totaal 24) teams om hun werkwijze continu te verbeteren. Met jouw coachende vaardigheden en kennis van agile methodieken, inspireer je teamleden en creëer je een cultuur van vertrouwen en samenwerking waarbij groei en ontwikkeling voorop staan.

Je krijgt de kans om samen te werken met hulpvaardige en betrokken collega's in ons Agile Center of Excellence. Daar deel je kennis en ervaring met andere Scrum Masters.

Wat deze baan nog leuker maakt, is dat je bijdraagt aan het verbeteren van de dienstverlening van een maatschappelijk belangrijke organisatie zoals de IND. Je krijgt veel vrijheid om jouw ideeën toe te passen en je werkt met betrokken collega's die allemaal hart hebben voor de zaak en onze agile manier van werken.

Dus, ben jij een Scrum Master die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil jij werken in een stimulerende omgeving waarin je jouw vaardigheden en kennis kan delen en ontwikkelen? Solliciteer dan nu bij de IND.

Gevraagd

Functie-eisen
Voor deze vacature zoeken we een stevige persoonlijkheid. Je bent communicatief sterk, beschikt over goede plannings- en organisatievaardigheden, Je bent succesvol vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt een pragmatische aanpak.

Herken jij jezelf hierin?
  • Je hebt minimaal een Hbo diploma, bij voorkeur op het gebied van Informatica of gerelateerd;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Scrum Master;
  • Je bent gecertificeerd Scrum Master (PSMI) en bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een Scaled Agile omgeving;
  • Je spreekt vloeiend de Nederlandse taal in woord en geschrift (C2 niveau).


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau schaal 11
Maandsalaris Min €3.662 – Max. €5.586 (bruto)
Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 23 mei 2024. Houdt hierbij rekening met je agenda.

Als je in dienst bent van het Rijk en solliciteert met een aanwijzing als verplichte van-werk-naar-werkkandidaat of herplaatsingskandidaat, verzoeken wij je een kopie van de aanwijzingsbrief mee te sturen met de sollicitatie.

Wanneer je via een uitzend- detacheringsbureau werkzaam bent bij de Rijksoverheid dit graag vermelden in je brief.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten.

Om een nog beter (of aanvullend) beeld van ervaring, kennis en competenties te verkrijgen in de wervingsprocedure kan het zijn dat we openbare informatie van je op LinkedIn raadplegen. Desgewenst kun je het profiel afschermen voor personen die geen connectie van je zijn op LinkedIn.

Diversiteit en inclusie zijn belangrijke thema’s bij het Rijk en de IND. De overheid wil dat iedereen zich thuis voelt bij het Rijk en dat medewerkers bewuster nadenken over een inclusieve werkomgeving.

Je hebt ook bij jouw indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig, tenzij je al een arbeidsovereenkomst hebt bij de Rijksoverheid.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?
Immigratie- en Naturalisatiedienst nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop en ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in