+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior implementatie consultant in Apeldoorn Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je meewerken aan het verbeteren van software en het implementeren van Enterprise Content Management (ECM) componenten? In deze rol bij de Belastingdienst krijg je de kans om vanaf het begin tot het eind betrokken te zijn. Je werkt in een team dat Agile en DevOps methodes gebruikt. Dit is een unieke kans om te leren en te groeien in een omgeving. Plus, je krijgt on-the-job begeleiding, een persoonlijk opleidingsplan en een volledige reiskostenvergoeding. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Wie ben jij?

Jij bent teen teamplayer, toont flexibiliteit en wordt enthousiast van verbeteren van software. Ben jij geïnteresseerd om van begin tot eind betrokken te zijn bij het ontwikkelen en implementeren van  Enterprise Content Management (ECM) componenten? Ben je nieuwsgierig naar het werken op een Agile manier binnen een DevOps team en lijkt het je interessant om hier meer over te leren? Dan is de functie van junior implementatie consultant bij de Belastingdienst in Apeldoorn de functie voor jou!

Wat doet een junior implementatie consultant?

Als junior implementatie consultant bij de Belastingdienst ga je aan de slag met het optimaliseren van document- en archiefbeheer binnen een constant veranderende omgeving. Je analyseert de behoeften van gebruikers, koppelt databronnen en informatiesystemen, lost storingen op en voert tests uit via FileNet-software. Hierbij beoordeel je benodigde de ECM-componenten, configureer je deze op basis van functionele behoeften en creëer je nieuwe ECM-componenten indien nodig. Je wordt onderdeel van een team van 35 medewerkers verdeeld over verschillende scrumteams. De teams werken via een SAFe (Scaled Agile Framework) waarbij op verschillende niveaus van complexiteit een onderlinge verdeling wordt gemaakt over individuele scrumteams. 

De organisatie

Het ECM Competence Center vormt de kern van de technologische infrastructuur bij de Belastingdienst. Hierin zorgt het team voor het ontwikkelen, onderhouden en beheren van de systemen die essentieel zijn voor het leveren van softwareoplossingen aan klanten wereldwijd. Dit gebeurt grotendeels via cloudgebaseerde platforms. Er wordt gestreefd naar innovatie, modernisering en het verkrijgen van eigen oplossingen door interne expertise, maar ook door het aantrekken van externe oplossingen en experts uit de branche.

Ben je een gepassioneerde professional die graag impact maakt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je gaat aan de slag in een constant veranderende werkomgeving met eental aan mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei!


Wat wij bieden
  • Salarisindicatie van tussen de €3000,00 en €4000,00 afhankelijk van ervaring;
  • Werken bij 1 van de grootste werkgevers van Nederland;
  • On-the-job begeleiding van een senior IT-professional;
  • Een persoonlijk opleidingsplan via NEXT;
  • Een volledige reiskostenvergoeding.
Wat wij vragen:
  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Aantoonbare affiniteit met IT in de vorm van (zelf)studie;
  • Kennis van Agile werken, infrastructurele componenten en softwareontwikkeling;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal op minimaal C1-niveau.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsApeldoornWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), ThuiswerkSalarisindicatie Tussen €3.000 en €4.000 Per maand Verantwoordelijk voorECM componenten configuren, testing, operations en cloudGepubliceerd op07-05-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Wie ben jij? Jij bent teen teamplayer, toont flexibiliteit en wordt enthousiast van verbeteren van software. Ben jij geïnteresseerd om van begin tot eind betrokken te zijn bij het ontwikkelen en implementeren van  Enterprise Content Management (ECM) componenten? Ben je nieuwsgierig naar het werken op een Agile manier binnen een DevOps team en lijkt het je interessant om hier meer over te leren? Dan is de functie van junior implementatie consultant bij de Belastingdienst in Apeldoorn de functie voor jou!Wat doet een junior implementatie consultant?Als junior implementatie consultant bij de Belastingdienst ga je aan de slag met het optimaliseren van document- en archiefbeheer binnen een constant veranderende omgeving. Je analyseert de behoeften van gebruikers, koppelt databronnen en informatiesystemen, lost storingen op en voert tests uit via FileNet-software. Hierbij beoordeel je benodigde de ECM-componenten, configureer je deze op basis van functionele behoeften en creëer je nieuwe ECM-componenten indien nodig. Je wordt onderdeel van een team van 35 medewerkers verdeeld over verschillende scrumteams. De teams werken via een SAFe (Scaled Agile Framework) waarbij op verschillende niveaus van complexiteit een onderlinge verdeling wordt gemaakt over individuele scrumteams. De organisatieHet ECM Competence Center vormt de kern van de technologische infrastructuur bij de Belastingdienst. Hierin zorgt het team voor het ontwikkelen, onderhouden en beheren van de systemen die essentieel zijn voor het leveren van softwareoplossingen aan klanten wereldwijd. Dit gebeurt grotendeels via cloudgebaseerde platforms. Er wordt gestreefd naar innovatie, modernisering en het verkrijgen van eigen oplossingen door interne expertise, maar ook door het aantrekken van externe oplossingen en experts uit de branche.Ben je een gepassioneerde professional die graag impact maakt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je gaat aan de slag in een constant veranderende werkomgeving met eental aan mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei! Wat wij bieden Salarisindicatie van tussen de €3000,00 en €4000,00 afhankelijk van ervaring;Werken bij 1 van de grootste werkgevers van Nederland;On-the-job begeleiding van een senior IT-professional;Een persoonlijk opleidingsplan via NEXT;Een volledige reiskostenvergoeding. Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; Aantoonbare affiniteit met IT in de vorm van (zelf)studie;Kennis van Agile werken, infrastructurele componenten en softwareontwikkeling;Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal op minimaal C1-niveau. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in