+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Service Manager / IT Operations Manager Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Experis

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Experis

Gevraagd

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior

Aanbod

 • Tijdelijk contract
 • 13e maand, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol neem je de leiding over de voortgang van onze productie en help je bij het identificeren van problemen. Je werkt samen met verschillende teams en bent een belangrijke gesprekspartner voor het management. Jouw ideeën zijn waardevol en kunnen helpen onze processen te verbeteren. Ook speel je een rol in het stimuleren van verbeteringen in onze service. Dit is een kans om echt impact te maken en samen te werken aan positieve veranderingen. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

 • Regievoeren over de voortgang van productie, risico’s en eventuele knelpunten;
 • Fungeren als sparringspartner van de product owner, het management en de externe leverancier;
 • Implementeren van operationele veranderingen en uitvoeren van regie hierop;
 • Team overstijgend schakelen met productteams over mogelijkheden, risico’s en kansen op het gebied van infrastructuur;
 • Gevraagd en ongevraagd frisse ideeën aandragen ter verbetering van de huidige situatie;
 • Aanspreekpunt voor Service Management processen en stimuleren van de continue verbeteringen hiervan.


Gevraagd

 • HBO denk- en werkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als IT Service Manager, of in een soortgelijke IT regievoering rol;
 • Je hebt een achtergrond in infrastructuur (Microsoft, Azure) en kent dit speelveld op jouw duimpje;
 • Je bent te omschrijven als een aanjager, durft een leverancier te challengen en schakelt met diverse lagen binnen een organisatie;
 • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift.


Aanbod

Dit krijg je
 • Salaris tot 5.500 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • 13e maand;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken (50/50);
 • Vakantiegeld: 8,33% van bruto jaarsalaris;
 • Vakantiedagen: 25 dagen + 0.5 dag per kwartaal dat je niet ziek bent;
 • Reiskosten: 21 cent/kilometer;
 • Pensioenregeling;
 • Ziektekosten: € 50,- per maand tegemoetkoming;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden.
Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Sophie Zwijnenberg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0182-692020.

Uren

36 uur
36

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is actief binnen de logistieke sector en is onderdeel van ons Hollandse Trots. Ze werken dagelijks aan het verbeteren van de leefomgeving en mobiliteit binnen Noord Nederland en ondersteunen daarbij de maatschappij. De faciliterende werking van deze organisatie richting de maatschappij vraagt veel flexibiliteit, wat het werken binnen deze organisatie erg dynamisch maakt: geen dag is hetzelfde! Met ruim 5000 collega’s werk je dagelijks aan het ontzorgen van de burgers binnen een grote en complexe omgeving waar een grote diversiteit aan gebruikers, van diverse organisatielagen, doorheen stroomt. Gezien de maatschappelijke impact van deze organisatie is het belangrijk om beweeglijk te zijn richting de ontwikkelingen binnen het milieu, onze cultuur en op elk ander collectief onderwerp binnen Nederland. Een onmisbare werkgever die zich dagelijks hard maakt voor ondersteunen van Amsterdam, en jij kan daar jouw bijdrage aan leveren!

Er werken momenteel circa 75 IT professionals binnen deze organisatie om de dagelijkse operatie succesvol te laten verlopen. Hierbij is continuïteit zeer belangrijk en ben je als IT Service Manager verantwoordelijk voor de regievoering op een belangrijk deel van de operatie. Jouw team bestaat uit 7 professionals en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele IT infrastructuur. De outsourcing van de infrastructuur is reeds afgerond en nu is het belangrijk dat hier regie over wordt uitgevoerd. Momenteel ligt er een uitdaging op het gebied van Cloud redesign, het opnieuw inrichten van de werkplekken en het inrichten van de organisatie zodat men als geoliede machine kan fungeren. Aan jou de taak om successen te vieren en tegelijkertijd te streven naar continue ontwikkeling en het groeien in volwassenheidsniveau.

Je gaat fungeren als linking pin tussen de business en de leverancier en houdt regie op alle afspraken, leveringen en verbeterkwesties. Jij bent verantwoordelijk voor het regie voeren omtrent afspraken, Service Level Agreements, stelt scherpere agreements, kijkt hoe er meer leveranciers op de juiste processen kunnen worden aangesloten en waar hierin nog een verbeterslag te maken is. Als regievoerder challenge je de outsourcingspartijen om te streven naar kwaliteit, continuïteit en gestroomlijnde processen zodat dit doorschijnt in de interne organisatie. Dankzij jouw technische bagage weet je waar de uitdagingen zitten. De organisatie staat nog aan het begin van deze transitie dus er is veel ruimte voor jou om, samen met het management, invulling te geven aan de functie en je steentje bij de dragen aan dit grote project. 
Een gemiddelde dag focus jij je op het implementeren van ITSM en ITIL processen in afstemming met leveranciers en interne productteams. Daarbij voer je regie uit over gemaakte afspraken, houd je je bezig met operationele verbeterslagen en onderhoud je contact met business en gebruikers. Zie jij jezelf deze uitdaging aangrijpen? Reageer dan snel!
 
Waarom wil je hier werken:

Een organisatie die zich hard maakt om de maatschappij te voorzien van logistiek gemak. Je maakt met jouw werk een heleboel Nederlanders blij!
Onderdeel zijn van het Hollandse Trots en beweeglijk kunnen fungeren binnen een dynamische organisatie;
Een ambitieuze en gedreven organisatie die continu in beweging is en onmisbaar is in Nederland. Er is veel ruimte voor innovatie en veel vraag naar flexibiliteit;
Je krijgt energie van continue verbetering, het omhoog brengen van het volwassenheidniveau maar viert ook de successen die men gezamenlijk behaald;
Een organisatie waarin jouw groei voorop staat. Vanaf dag een kijken we naar een persoonlijk ontwikkelplan met daarin jouw groeipad: horizontaal of verticaal;
Een verantwoordelijke functie waarin je jouw management skills kunt combineren met jouw kennis van IT producten. Dagelijks verbind je diverse lagen binnen een organisatie om tot een succesvol resultaat te komen.


Twijfel je nog of bovenstaande functie dé job is voor jou? Neem dan gerust contact met mij op om jouw vragen te bespreken. Ik vertel je graag meer! :)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in