+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Service Support Specialist - Global Technology Operations Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Service Support Specialist - Global Technology Operations

Functiebeschrijving
Ben jij een startende Servicedesk medewerker en wil je je ontwikkelen en verdiepen in de nieuwste technologie? Of wil je je expertise juist verbreden en certificeren in meerdere technieken en tools? Complexe uitdagingen in een dynamische omgeving is wat jou motiveert. Als servicedesk agent weet jij dat de klant centraal staat en dat samenwerken met je collega’s het beste resultaat oplevert.

Wat ga je doen?
Als Service Support Specialist ben je het centrale meldpunt voor klanten die vragen of problemen hebben met computergebruik en IT diensten. Deze vragen kunnen telefonisch, via mail of geautomatiseerd gemeld worden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor een adequate aanmelding, registratie, bewaking en afhandeling van IT storingen of serviceverzoeken. Het is een functie waarbij je voor een deel van de klanten zoveel mogelijk zelf mag oplossen. Wij streven naar een oplosgraad van 80% tijdens het eerste klantcontact, bijvoorbeeld direct in het eerste gesprek. In sommige gevallen zul je de melding doorzetten naar tweede- en derdelijns collega’s. Met deze collega’s werk je nauw samen om de beste dienstverlening naar de klanten te leveren. Tot slot signaleer je trends op het gebied van verstoringen en gebruikt deze informatie om met voorstellen te komen. Die zijn er op gericht die verstoringen te voorkomen, of door kennisdatabase artikelen te schrijven om je collega’s op de servicedesk, of de eindgebruikers te helpen zelf de vraag te kunnen beantwoorden.

Wat breng je mee?
Wij gaan graag met je in gesprek om te horen welke werkervaring jij binnen dit speelveld hebt mogen opdoen en in welke richting je je verder wilt ontwikkelen.
We vinden het belangrijk dat je onze klanten blij wilt maken. Je bent klantgericht, stressbestendig en door je pragmatische en initiatiefrijke instelling weet jij je binnen een soms hectische omgeving staande te houden. Je weet wat samenwerken is en handelt daar ook naar. Je bent assertief en in staat feedback te geven en te ontvangen. natuurlijk ben je verantwoordelijk en kom je gemaakte afspraken gewoon na.
Geen 9 tot 5 mentaliteit, je hebt doorzettingsvermogen en bent weerbaar.
Als Service Support Specialist maak je ook deel uit van het 24/7 Stand By Team waarbij je geregeld een week bereikbaarheidsdiensten draait.

Daarnaast heb je:
• Een afgeronde (bij voorkeur ICT) opleiding op minimaal MBO Niveau 4
• natuurlijk spreek en schrijf je vloeiend in Nederland én Engels
• Basiskennis op het gebied van: Microsoft OS, MS Office 365, Active Directory, Netwerken, ITIL
• Bij voorkeur certificering ITIL Foundation;


In aanvulling op bovengenoemde kennisgebieden:
• Vinden we het belangrijk dat je ICT ontwikkelingen op de voet volgt of wilt volgen en met ons deelt
• Het continu verbeteren staat hoog in het vaandel, het signaleren van kansen en aandragen van verbetering zit in je natuur
• Een ondernemende persoonlijkheid met een aanpakkersmentaliteit die een extra stap zetten
vanzelfsprekend vindt
• Passief afwachtend tot er spannende kansen op je afkomen past niet bij je

De GTO Servicedesk is het startpunt voor een mooie carrière waarbij doorgroeien naar een technisch 2e of 3e-lijns team een logisch gevolg is van je prestaties.

Waar kom je terecht
GTO levert met verschillende multidisciplinaire teams infrastructuur diensten aan klanten in de Nederlandse markt en ondersteunt andere CGI units in de levering van ons bredere CGI portfolio. Vanuit diverse vestigingen in Nederland beheren gespecialiseerde, kritische, gemotiveerde en enthousiaste teams cruciale private en public Cloud infrastructuren voor onze klanten. Hierbij streeft GTO een open, behulpzame en servicegerichte dienstverlening na. Wij hebben passie voor IT Security, informatiebeveiliging en infrastructuren en worden uitgedaagd het beste uit onszelf te halen in een inspirerende werk- en leeromgeving waarin creativiteit, zelfstandigheid en meedenken wordt gestimuleerd. GTO NL is een ambitieuze en informele organisatie met de ambitie om komende jaren flink te groeien.

Ons aanbod
Een rol in ons CGI verhaal begint met een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden. Zo deel je mee in onze successen, en wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy helpen we jou om de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen.
Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Are you ready to Be part of our story?
Solliciteer dan direct! Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Marcel Matas Guiot, Manager Servicedesk via (06)10983821 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met Chris Nikijuluw, Recruitment Business Partner, via + 31 88 56 44309 or via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bezoek voor meer informatie over CGI:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in