4 Minutes

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • 4 Minutes
  • Enschede, Overijssel
  • 11 - 50 medewerkers

Lokaal ondernemerschap
In 2011 is 4 Minutes gestart in Enschede. 10 jaar later heeft 4 Minutes twee reguliere kantoren (Enschede Almelo) en bieden wij aan 4 Twentse bedrijven (semi) inhouse dienstverlening (Grolsch N.V., Jardin Netherlands B.V., ZT Systems Netherlands B.V. en Twente Milieu N.V.). In Enschede is 4 Minutes inmiddels uitgegroeid tot het grootste uitzendbureau voor logistiek -en productiepersoneel.

Met 24 intercedenten biedt 4 Minutes dagelijks fulltime werk aan ruim meer dan 750 Twentenaren. Hiermee zijn wij als enig lokaal uitzendbureau in staat om de grootste lokale klanten 100% van personeel te voorzien.

Als lokale organisatie zijn wij daarnaast in staat om kort op de bal te spelen. Door beloftes na te komen en eventuele problemen direct uit te spreken bouwen wij langetermijnrelaties op.

Specialisatie
80% van alle uitzendkrachten van 4 Minutes werken in de productie en logistiek. Door te focussen op deze sectoren heeft 4 Minutes een uitstekend netwerk opgebouwd in Twente. Dit biedt voor zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten een groot voordeel ten opzichte van landelijke bureaus die zich met alle sectoren bezig houden. Wij kennen hierdoor de uitzendkracht beter en kunnen deze uitzendkracht dan ook het beste passend werk aanbieden.

Voor uitzendkrachten in de productie en logistiek is zekerheid van werk een belangrijke factor. Door onze specialisatie kunnen wij met behoud van flexibiliteit voor onze klant, onze medewerkers zekerheid van werk bieden. Wij hebben dan ook als ambitie om zo veel mogelijk medewerkers in vaste dienst te nemen.Contact

4 Minutes
7511JK Enschede Overijssel NL