Bindinc.

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Bindinc.
  • Bindinc.
  • Hilversum, Noord-Holland

Bindinc. is een mediabedrijf dat kijkers verbindt met content. Door programma-informatie op maat te verrijken met onze kennis over kijkers, maken wij programmas aantrekkelijker, doelgroepgerichter en beter vindbaar. Zo maakt Bindinc. entertainmentgidsen ook voor de grenzeloze mogelijkheden van digitale zenders en streamingvideos in de breedste zin van het woord. En dat past bij ons, want van oudsher zijn wij marktleider in tv-gidsen in print.

Met een enorme database van 7 miljoen kijkers kent Bindinc. hun kijk(ers)gedrag als geen ander. En deze database groeit gestaag. Kijkers maken iedere dag weer keuzes, waardoor onze kennis over videokijkend Nederland continu groeit.

Dit actuele en steeds verder ontwikkelende bereik stellen wij ter beschikking aan onze opdrachtgevers. Zo is Bindinc. doelgroepvinder voor content owners, distributeurs, adverteerders en telecomproviders en ledenbinder voor omroepen.

Wij beschikken over een onuitputtelijke bron van informatie en inzichten over content en consumentengedrag, kanalen, creatie en devices. Met onze kennis van kijkers helpen wij onze partners om beter invulling te geven aan hun rol in de markt. Met een flinke dosis energie en innovatiedrang verrassen wij onze partners dagelijks met scherpe voorstellen. Wij zijn de stabiele factor in een snel veranderende wereld.Contact

Bindinc. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/2870dc7aa77fb5eb2d48d1e93e317025f6fa0199b8b8e855.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/2870dc7aa77fb5eb2d48d1e93e317025f6fa0199b8b8e855.jpg
1200AN Hilversum Noord-Holland NL