Bibliotheekservice Passend Lezen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Bibliotheekservice Passend Lezen
  • Bibliotheekservice Passend Lezen
  • Den Haag, Zuid-Holland
  • 11 - 50 medewerkers

Over Passend Lezen
Als je blind, slechtziend of dyslectisch bent, heb je via Bibliotheekservice Passend Lezen toegang tot de mooiste romans, de spannendste verhalen en de allerleukste kinderboeken, in diverse leesvormen.

Passend Lezen is een menselijke organisatie met een informele sfeer, gevestigd in een sfeervol kantoorpand in Den Haag. Met circa 33 betrokken medewerkers streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen met een leesbeperking toegang te geven tot de wereld van kennis en cultuur. We zijn daarom continu bezig om onszelf en onze diensten te verbeteren. Onze communicatielijnen zijn kort, we werken graag samen in projectteams en we zijn dol op innovatieve ideeën die het leven van onze klanten makkelijker maken.

Oh en niet onbelangrijk, Ajonne de lieve geleidehond van een van onze medewerkers loopt soms even een rondje over de afdeling. Heel gezellig maar hopelijk ben je dus niet allergisch.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Contact

Bibliotheekservice Passend Lezen https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/896ba0aa2bdfa8c1d6166e2aa4b85c213ef75c6c6e4f3ffa.png
2596AL Den Haag Zuid-Holland NL

0703381510