Procam

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Procam
  • Procam
  • Amersfoort, Utrecht

Wie zijn wij?
Bij Procam bieden we startersfuncties in combinatie met een tweejarig talentenprogramma: de CareerCraft Academy. Naast dat jij fulltime aan het werk gaat, gaan we aan de slag met het vormgeven van je carrière. Je gaat aan de slag bij de organisatie die jij hebt gekozen. Hier ga je werken aan je persoonlijke ontwikkeling (Wie ben ik?), je functionele ontwikkeling (Wat kan ik?) en je loopbaanontwikkeling (Wat wil ik?). Je ontvangt een vast programma van soft skills trainingen en een flexibel programma aan o.a. technische skills. Jij bepaalt zelf in overleg met je manager en coach welke trainingen het beste bij jou en jouw situatie passen. Met de mogelijkheid tot het behalen van certificaten! Ook word je ook gekoppeld aan een ervaren IT expert die jou zal coachen. Hij/zij ondersteunt jou in het functioneren op je werk en belangrijker je gaat samen met hem aan de slag om je verdere loopbaan vorm te geven. Na twee jaar ga je in vaste dienst bij de organisatie en heb jij grote stappen gemaakt in je vakinhoudelijke, persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Jij weet nu als geen ander wie je bent, waar je staat en waar je naartoe wilt.

Wie ben jij?
- Jij komt net uit de school banken gerold en hebt een IT gerelateerde opleiding gedaan. Bèta studenten zijn ook van harte welkom, mits je duidelijke programmeer-ervaring kunt aantonen. Dit mag vanuit de studie zijn maar ook vanuit aantoonbare hobby.
- Je vindt zelfontwikkeling belangrijk, op zowel technisch als persoonlijk vlak.
- Je bent leergierig en nieuwsgierig.

Hoe gaat het in zijn werk?
1. Meld je aan via de website of stuur mij een berichtje.
2. Telefonisch contact: samen gaan we onderzoeken of de CareerCraft Academy aansluit bij jouw wensen en ambities.
3. Assessment: Op dit moment gaan we online met jou in gesprek. Dat vinden we belangrijk want we willen jou leren kennen - niet alleen je CV. De resultaten van het assessment gebruiken wij om de perfecte match te vinden.
4. Match: Dezelfde dag nog leggen we jou een aantal vacatures voor. We zoeken niet alleen naar een functionele match, maar juist ook naar match tussen jouw karakter en de bedrijfscultuur.
5. Jij kiest de baan die het beste bij jou past!
6. Starten in de functie en het programma gaat van start. Tot slot maak je ook nog eens deel uit de Procam Community, een groot netwerk Young Professionals die net als jij zich optimaal willen ontwikkelen!Locatie

Procam https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/e604a005b2d0ad9e9627ff7065154539683202aac5d2fb75.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/e604a005b2d0ad9e9627ff7065154539683202aac5d2fb75.jpg
Amersfoort Utrecht NL