GX Software

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

GX Software
  • GX Software
  • Nijmegen, Gelderland
  • 51 - 250 medewerkers

Bij GX software in Nijmegen maken wij organisaties digitaal succesvol. Technologie is steeds meer je beste vriend, ook die van ons! Content, data en personalisatie zijn dé onderwerpen die bij ons spelen. Met een team van honderd specialisten, zetten wij ons in voor ongeveer 150 verschillende klanten.

Met plezier naar je werk gaan en succesvol zijn in datgene wat je doet. Dat willen we toch allemaal? Wij in ieder geval wel! Wij werken samen aan het beste resultaat en geven jou tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen en datgene te doen waar je energie van krijgt. Dat kan een opleiding zijn die je altijd al hebt willen volgen, maar het gaat verder dan dat. Interne doorgroeimogelijkheden, extra vrije dagen die je kunt kopen, een sabbatical opnemen en zelf je werktijden bepalen. Bij GX kan het!

Haal het uiterste uit jezelf bij GX
We vinden het belangrijk dat lekker in je vel zit en daar dragen wij graag een steentje aan bij. Zo krijgen alle GXers op dit moment een thuiswerkvergoeding, zodat je ook thuis een fijne werkplek kunt creëren. Daarnaast zorgen we ervoor dat het inwerkprogramma speciaal voor jou op maat wordt gemaakt, zodat jij een vliegende start bij GX kunt maken! We hebben daarnaast ook een prachtig pand in Nijmegen met mooie, inspirerende werkplekken, een werkcafé en een gameroom.Contact

GX Software https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/503709e6877e37a66d0718c330e49f62b1e3cfdef9e186a0.jpg
6538SW Nijmegen Gelderland NL

06-57 37 21 53