Hello Professionals

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Hello Professionals
  • Hello Professionals
  • Naarden, Noord-Holland

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.
Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!Locatie

Hello Professionals https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/04b8881251ce9a27b52e216b9c4e63cb2aad6efa2c7b17af.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/04b8881251ce9a27b52e216b9c4e63cb2aad6efa2c7b17af.png
1411DD Naarden Noord-Holland NL