Pondres Direct Mail

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Pondres Direct Mail
  • Pondres Direct Mail
  • Tilburg, Noord-Brabant
  • 51 - 250 medewerkers

Van klantcommunicatie naar klantbeleving
Samen met haar klanten maakt Pondres persoonlijke en relevante communicatie die hun klanten raakt. Met als resultaat een optimale customer journey, betere klantbeleving en dus een hogere ROI. Zo helpt Pondres bedrijven om hun ambities te realiseren.

Communicatie
De organisatie maakt klantcommunicatie eenvoudig en toegankelijk met innovatieve oplossingen. Via het beste kanaal en op het juiste tijdstip; allemaal volledig afgestemd op de behoeften, voorkeuren en interesses van de individuele ontvanger. Van marketinguitingen als een direct mail of e-mailing, tot een transactioneel document zoals een pensioenoverzicht, polis of factuur.

Verzending
Pondres verzorgt communicatie op het juiste moment, via het juiste kanaal en afgestemd op de individuele behoeften en voorkeuren van de klanten van de klant. On demand, fysiek én digitaal.

Fulfilment
Pondres is gespecialiseerd in fulfilment en neemt je het volledige proces uit handen. De organisatie zorgt voor het WOW-moment bij elke verzending. Met gepersonaliseerd printwerk, opvallende verpakkingen of omnichannel communicatie.
Werken bij Pondres betekent werken in een gezellige, dynamische groep mensen. Met een team van zon 170 betrokken collegas.Contact

Pondres Direct Mail https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/6dde91a1069c514c68fa1de4e1a379d4074a6ebbc16eddfd.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/6dde91a1069c514c68fa1de4e1a379d4074a6ebbc16eddfd.png
5048AB Tilburg Noord-Brabant NL