paraDIGMA Groep

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

paraDIGMA Groep
  • paraDIGMA Groep
  • Nieuwegein, Utrecht

We houden de spiegel voor
Wie zich lekker voelt, gaat met plezier naar zijn werk. En wie plezier heeft in zijn werk, voelt zich lekker. Daar zijn we met paraDIGMA groep op gespitst: de vitaliteit van de mens in organisaties staat bij ons bovenaan. En als een medewerker even niet meer de oude is, dan gaan we op zoek naar de beste oplossing; voor de medewerker én voor de organisatie!

Een gezonde bedrijfscultuur
Organisaties waar medewerkers zinvol werk doen, vrijheid ervaren en waardering krijgen, hebben een gezonde bedrijfscultuur. Helemaal wanneer medewerkers elkaar eerlijke feedback geven door met elkaar in gesprek te gaan over elkaars gedrag: successen, maar ook waar het beter kan. Zo kunnen medewerkers zich ontwikkelen. Het tegenovergestelde is ook waar: bedrijven waar geen autonomie, waardering en feedback wordt gegeven, hebben een ongezonde bedrijfscultuur. Het verzuim onder medewerkers bij dit type organisatie is hoog.

Hoe we dat doen?
Wij adviseren en we prikkelen. Wij houden een spiegel voor en stimuleren organisaties en medewerkers naar zichzelf te kijken, te reflecteren en stappen te zetten. Stappen naar meer werkplezier en bevlogenheid, minder verzuim en een hogere duurzame arbeidsproductiviteit.

Verandering komt van binnenuit
Verandering wordt niet door ons opgelegd, maar komt van binnenuit. De verantwoordelijkheid voor een sterke en goede bedrijfscultuur ligt bij onze opdrachtgevers zelf. Net als dat de regie nemen de verantwoordelijkheid is van medewerkers. Zo wordt verandering blijvend, omdat niet wij, maar bedrijven en medewerkers zelf de verandering in gang zetten.Locatie

paraDIGMA Groep https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/8d48a0ed19d51858643f8706cdf7e43e4ddca61d43e9fe05.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/8d48a0ed19d51858643f8706cdf7e43e4ddca61d43e9fe05.jpg
3439NE Nieuwegein Utrecht NL