Arkin

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Arkin
  • Amsterdam, Noord-Holland

Wie zijn wij?
Arkin is een overkoepelende stichting die twaalf merken omvat: Jellinek, PuntP, Novarum, NPI, Mentrum, Roads, Inforsa, Arkin Ouderen, Sinai Centrum, Arkin Jeugd, Arkin Basis GGz en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Elk merk heeft zijn eigen specialisme(n). Hierdoor kunnen mensen bij Arkin terecht voor alle behandelingen op het gebied van geestelijke- en verslavingszorg.

Arkin behandelt meer dan 30.000 cliënten en dat doen we met ruim 3.500 collegas op locaties in Amsterdam e.o., Haarlem e.o., Utrecht, Amersfoort en Hilversum.

Sinds 2016 bestaat de afdeling BITS (Beheer, Informatievoorziening, Technologie, en Services), waaronder ook het team functioneel beheer van de zorgapplicaties valt. Het doel is om optimaal bij te dragen aan kwalitatief hoogstaande cliëntenzorg. Digitale ondersteuning gaat binnen de zorg steeds meer een onderscheidende rol spelen bij het leveren van effectieve en kwalitatief goede zorgvoorzieningen. Informatiesystemen hebben een belangrijke rol bij ondersteuning in het primaire (zorg)proces, of ze nu binnen de organisatie staan, of in de cloud.

Om het gebruik van informatie en functionaliteit op passende wijze vorm te geven en de onderliggende systemen te onderhouden heeft de afdeling BITS binnen Arkin een leidende rol. De afdeling stelt het informatiebeleid en de informatiestrategie op, voert dit uit, en onderhoudt de systemen. BITS ontwikkelt innovatieve concepten om de dienstverlening richting cliënt verder te brengen met de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie.

Hierin probeert Arkin voorop te lopen, zowel in de GGZ branche, als daarbuiten. Met ons ECD van de toekomst willen we binnen de GGZ het verschil maken. Jij kan hier de komende jaren een belangrijke bijdrage aan leveren!Contact

Arkin
1033NN Amsterdam Noord-Holland NL