NEG-ITSolutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

NEG-ITSolutions
  • NEG-ITSolutions
  • Nieuwegein, Utrecht

Wie ambities heeft op het gebied van circulaire IT komt al snel IT-dienstverlener NEG-ITSolutions tegen. Niet zo vreemd, want de IT-dienstverlener uit Nieuwegein bij Utrecht specialiseert zich sinds 1993 in de levenscyclus van eindgebruikershardware.

NEG richt zich op de complete lifecycle van uw devices en biedt kostenbesparende
IT-oplossingen en IT-diensten voor het leveren, plaatsen, afvoeren en veilig verwerken van uw IT-apparatuur.

Meer dan 85 specialisten werken als 1 team voor onze grote- en middelgrote relaties, waaronder 68 multinationals.

Met onze kennis en jarenlange ervaring van IT-processen, Projectmanagement, ITIL en Service management, is het team van NEG-ITSolutions in staat om snel efficiënte en kostenbesparende oplossingen te bieden voor een breed scala van device lifecycle management processen.

Onze sterke en unieke IT-propositie ligt goed in de markt en daarom zoeken wij een project manager die onze projecten naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers begeleidt en oplevert.

Heb jij kennis van IT, ervaring in het leiden van IT projecten en heb jij affiniteit met het lifecycle management van eindgebruikers-devices in het bijzonder?
Dan ben jij wellicht onze nieuwe project manager!Locatie

NEG-ITSolutions https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/e66d88fda854e2df1eaceee42b930e6bc4ae0877e33fa778.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/e66d88fda854e2df1eaceee42b930e6bc4ae0877e33fa778.png
3439LD Nieuwegein Utrecht NL