iClicks Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

iClicks Nederland
  • iClicks Nederland
  • Lelystad, Flevoland

Bij iClicks weten we als geen ander dat iedereen tegenwoordig alles online wil kunnen vinden. En dat kan ook! Er is online een eindeloos aanbod. En daar komen we gelijk tot het dilemma: eindeloos. Hoe komt jouw klantenportfolio onder de aandacht bij de doelgroep?

Met ons jonge team vol ambitieuze talenten werken wij dagelijks aan het bouwen van online successen. Onze uitdaging, is het gemak van ons klant. Het draait om zijn wensen, doelen en organisatie. Dat geeft de ondernemer extra vrijheid, gemak, comfort en tijd om te doen waar hij blij van wordt. Elke dag weer! Want blij worden van je werk en dat doen waar je goed in bent, is de drijfveer binnen iClicks.

Aan onze klanten bieden we een diversiteit aan online oplossingen, zoals:

- Zoekmachine optimalisatie (SEO): Het realiseren van hogere posities in Google op relevante zoekthemas middels een perfect samenspel tussen techniek, linkbuilding, social media en content.

- Google Ads (SEA): Met gericht betaald verkeer zorgen onze SEA-specialisten ervoor dat de bezoeker naar je website wordt getrokken die je op dat moment op de website wilt hebben. Dankzij het winnen van de Google Partners Award mogen wij ons volmondig de nummer 1 Google Ads partner van Nederland noemen.

- Social media advertising: De social media-specialisten vergroten de naamsbekendheid, versterken het imago van het merk, bereiken snel de doelgroep en bouwen een loyale groep volgers op rondom het bedrijf.

- Een nieuwe website die resultaat oplevert: Dankzij de kennis van onze developers over CTAs, CTRs, ROI en customer journeys wordt de nieuwe website niet alleen een oogstrelend strak ontworpen webapplicatie maar bovenal een verlengstuk van je organisatie waarmee doelstellingen behaald zullen worden.

- Conversie-optimalisatie en e-mailmarketing: Meer opbrengst uit het verkeer op de website. De fijnste details in het koopproces bepalen of een klant de bestelling plaatst of toch kiest voor de concurrent. Door middel van A/B-testing, creativiteit en grondige analyses genereren wij meer conversies voor onze klanten.Locatie

iClicks Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/1d82b8ad4d0be0fce3dbdf7f8b50604eabec56a3dc1d3557.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/1d82b8ad4d0be0fce3dbdf7f8b50604eabec56a3dc1d3557.png
8232DL Lelystad Flevoland NL