Stichting Mommerskwartier

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Stichting Mommerskwartier
  • Stichting Mommerskwartier
  • Tilburg, Noord-Brabant
  • 11 - 50 medewerkers

Stichting Mommerskwartier is de overkoepelende stichting voor de instellingen Regionaal Archief Tilburg, Stadsmuseum Tilburg (inclusief Vincents Tekenlokaal) en het TextielMuseum | TextielLab. Klik voor meer informatie op de namen van de instellingen.

Deze instellingen worden aangestuurd door een directeur / bestuurder en staan onder toezicht van een Raad van Toezicht. Daarnaast worden de instellingen bij de dagelijkse werkzaamheden ondersteunt door de afdeling Bedrijfsvoering. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit de afdelingen financiën, ICT, HRM, facilitaire zaken en secretariaat.

Binnen Stichting Mommerskwartier zijn medewerkers werkzaam met een (vaste) arbeidsovereenkomst, gedetacheerd via de Diamant Groep, gedetacheerd via een uitzend- of payroll organisatie en op basis van een ZZP-, vrijwilligers- of stageovereenkomst. Al met al zijn we met zeker 270 collegas!

De cultuur binnen Stichting Mommerskwartier laat zich omschrijven als informeel, open en collegiaal. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, (cultureel) ondernemerschap en samenwerken zijn competenties die bij ons passen. Wij willen een inclusieve werkgever zijn voor iedereen, daarom stellen wij ons tot doel gelijkheid en diversiteit binnen onze organisatie te bevorderen.

Kijk ook op www.werkenbijmommerskwartier.nlContact

Stichting Mommerskwartier https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/11d699da453bfc94e87b6fc08a46fe467fdf76cf12d6d91c.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/11d699da453bfc94e87b6fc08a46fe467fdf76cf12d6d91c.png
5046GN Tilburg Noord-Brabant NL