Contec

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Contec
  • Contec
  • Enschede, Overijssel
  • 11 - 50 medewerkers

Contec is ooit begonnen als distributeur van hoogwaardige cyber security producten en diensten en is sinds enkele jaren getransformeerd tot een softwarebedrijf met een eigen software-oplossing. We werken met 16 professionals vanuit Enschede om de FileCap-oplossing nog beter te maken en daarnaast leveren we ondersteuning vanuit ons servicecenter aan allerlei klanten bij installatie en het gebruik van FileCap en andere Security-oplossingen.

FileCap implementeren we dagelijks bij onze zakelijke klanten in de sectoren bedrijfsleven, zorg, overheid en onderwijs. Daarbij ligt de nadruk op het veilig verzenden en ontvangen van (grote) databestanden en het versleuteld versturen en ontvangen van e-mailberichten.

Het uitgangspunt van FileCap is altijd weten waar uw bestanden staan en het voorkomen dat uw e-mailberichten onderschept worden. Het gebruik van een aparte WeTransfer- of andere Cloud-tool waarbij niet duidelijk is hoe er onderweg met data wordt omgegaan, behoort daarmee tot het verleden. Bovendien is FileCap eenvoudig door een ICT-reseller bij de klant en zijn gebruikers te implementeren.

Ons uitgangspunt als organisatie is dat iedereen altijd plezier in zijn/haar werk moet hebben en daar doen we als bedrijf dan ook zo veel mogelijk aan. Regelmatig organiseren we uitjes, gaan we met zn allen uit eten of organiseren we een BBQ. Maar ook de dagelijkse dingen doen we met aandacht: verzorgde lunches op kantoor, veel vrijheid in keuze van werkplek en apparatuur, lekker ouwehoeren en sales-collegas pranken.Contact

Contec https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/c29671588b2a6adac882251caf04bda7a1cd5d952540b553.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/c29671588b2a6adac882251caf04bda7a1cd5d952540b553.jpg
7547TK Enschede Overijssel NL