Atimo Personeelstechniek B.V.

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Atimo Personeelstechniek B.V.
  • Atimo Personeelstechniek B.V.
  • Utrecht, Utrecht
  • 51 - 250 medewerkers

Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Op dit moment hebben wij circa 65 medewerkers in dienst en wij groeien nog steeds! We kennen een platte organisatiestructuur en werken in een informele sfeer vanuit onze kantoren in Dordrecht en in Utrecht. Deze locaties zijn met het openbaar vervoer te bereiken. We hebben flexibele werktijden tussen 8.00 en 18.00 uur. In de lunchpauze hebben we collegas die gaan wandelen of gezamenlijk lunchen in de kantine en in Utrecht komt de tafeltennistafel nog wel eens voor de dag. En in coronatijd houden we ons aan de uitgangspunten die vanuit de overheid worden gesteld. Wil je meer weten over werken bij AtiQx? Kijk op https://www.atimo.nl/werken-bij-atiqx/.

Technisch supportmedewerker / servicedesk medewerker hard- en software

Utrecht MBO niveau 4 Junior/Medior
Atimo Personeelstechniek B.V.


Contact

Atimo Personeelstechniek B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/023e33213fa2cbffefed21a2de8d467e75f11ecf67625dbb.jpg
3542DP Utrecht Utrecht NL

0346581870