ICTJobhouse

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ICTJobhouse
  • ICTJobhouse
  • Almere, Flevoland

Wij zorgen voor de juiste match tussen personeel en klanten, om zo het succes van alle stakeholders te maximaliseren. Dat is onze missie en overtuiging.

ICTJobhouse is een jonge en ambitieuze organisatie, gespecialiseerd in het detacheren van gecertificeerde ICT-professionals met veel kennis en ervaring. Wij zorgen voor de juiste match tussen onze opdrachtgevers en ons personeel om zo het succes voor alle betrokken partijen te maximaliseren.

Iedereen binnen ICTJobhouse beoefent het ICT-vak met veel liefde en wijsheid. Deze wijsheid hebben we opgebouwd in de ruim 30 jaar dat we actief zijn in de ICT-wereld.
ICTJobhouse weet hierdoor als geen ander wat de essentiële eigenschappen zijn om je te onderscheiden binnen de IT-consultancy. Wij bieden ruimte voor ondernemerschap, streven altijd naar het gezamenlijk doelstellingen behalen, we tonen betrokkenheid en zijn transparant en oprecht. Dit zijn voor ons de 5 belangrijkste aandachtspunten die we continu in ons achterhoofd hebben.

Doorlopend zorgen wij voor het up-to-date houden van de vakkennis van onze collegas. Regelmatig organiseren wij kennissessies om de nieuwe technieken en methodieken te belichten. Dit doen we zelf, of met behulp van externe deskundigen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de mensen die u over de vloer krijgt altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Wij zijn flexibel en luisteren graag naar de wensen van onze klanten. Samen werken we dan aan een oplossing om tijdelijke tekorten met adequaat personeel in te vullen.
van de opdrachtgever. Communiceren is tegenwoordig een noodzakelijk eigenschap. Onze collegas zijn mondig en zullen niet schromen om uw organisatie te attenderen op verbeterpunten.Locatie

ICTJobhouse https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/427c4f77f82fd134e7e33aa9e9d47f6863031f0fe912dc3c.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/427c4f77f82fd134e7e33aa9e9d47f6863031f0fe912dc3c.jpg
1314AN Almere Flevoland NL