Linfosys

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Linfosys
  • Goirle, Noord-Brabant

Linfosys is een familiebedrijf dat al sinds 1986 actief is in de wereld van IT. Deze wereld en de vraag naar IT-producten en -diensten verandert continu, dat vraagt om flexibele oplossingen. Deze kunnen wij u bieden. Wij denken op werkprocesniveau met u mee op het gebied van kwaliteit, veiligheid en prijs.

Bij ons kunt u kiezen uit een breed aanbod aan producten en diensten, die wij zelf hebben ontwikkeld. Zo kunnen wij op afstand uw bestaande netwerk beheren of juist een geheel nieuw netwerk voor u opzetten. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw netwerk snel en stabiel blijft, ondanks de in hoog tempo veranderende technologie.

Sinds 2001 zijn wij de trotse eigenaar van een uniek eigen datacentrum. Hierdoor kunnen wij ook diensten als hosting, Virtual Private Server (VPS), CMS en Hosted Exchange aanbieden. Wij hoeven uw gegevens niet op servers van een derde partij te parkeren, maar houden die volledig in eigen beheer. Uw data en uw back-ups zijn daarom bij ons veilig.

Tot slot leveren wij volledig maatwerk op het gebied van software en kunnen wij daarop desgewenst uitbreidingen programmeren. Dit alles is gebaseerd op Microsoft-producten en werkt vanuit een Microsoft-programmeeromgeving.Contact

Linfosys
5051HJ Goirle Noord-Brabant NL