NGNetworks

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

NGNetworks
  • NGNetworks
  • Alkmaar, Noord-Holland

Next Gen Networks is een jonge en snelgroeiende, infrastructuuronafhankelijke Internet Service Provider voor de zakelijke markt. Wij leveren over ons eigen netwerk (IP) Telefonie-, Internet-, (regionale) Datacenter- en IP-VPN diensten.
Next Gen Networks levert en ontwikkelt diensten als bouwstenen, waarmee professionele ICT dienstverleners, Partners, in staat gesteld worden om hoogwaardige oplossingen aan eindklanten en gebruikers te leveren.
Wij werken vanuit Alkmaar.

Next Gen Networks levert Managed Internet-, IPVPN- en Telefonie diensten vanuit haar eigen MPLS backbone gebruik makend van alle vormen van infrastructuur van alle relevante xDSL, glasvezel en 3G/4G leveranciers.
Next Gen Networks beschikt over een eigen dienstenbewakingscentrum (NOC), waarbij we alle door ons geleverde diensten pro-actief monitoren en bewaken. De backbone van NG Networks loopt tussen een groot aantal datacenters in Nederland.
Hiermee zijn we in staat om zakelijke klanten te voorzien van complexe datadiensten. Denk aan hoge beschikbaarheids-oplossingen, uitwijk, etc.

Next Gen Networks richt zich op ICT bedrijven die zoeken naar werkelijke ondersteuning, persoonlijk en op maat, van een onafhankelijke partij. Onze visie is dat wij ons moeten opstellen als verlengstuk van een ICT dienstverlener zodat deze haar klanten optimaal kan bedienen.
Deze visie en strategie sluit goed aan bij de behoeftes in de markt, waardoor wij op zoek zijn naar uitbreiding van ons team.Contact

NGNetworks https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/3ae05f5d02b1e0ef4c5c832299d32c75821a2bc010b85369.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/3ae05f5d02b1e0ef4c5c832299d32c75821a2bc010b85369.png
1821BT Alkmaar Noord-Holland NL