Esize Netherlands

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Esize Netherlands
  • Weesp, Noord-Holland

Esize is in 1999 begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe generatie inkoopsoftware. Eind 2001 vond de marktintroductie plaats en zijn de eerste klanten aangesloten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van Cloud Spend Management. Onze kracht schuilt in een unieke bundeling van inkoopexpertise en softwarekennis. Belangrijk daarbij is de gebruikersvriendelijkheid van de applicatie in combinatie met specialistische inkoopkennis op het gebied van vraagstukken rondom inkoopprofessionalisering en integrale procesoptimalisatie. De applicatie is dan ook ontwikkeld vanuit de gedachte van inkopers voor inkopers.

Ben jij een specialist in OCR software (zoals Readsoft) en weet jij alles over de UBL2.1 standaard? Help jij organisaties de stap te zetten naar een toekomstbestendig oplossing voor factuurverwerking? Dan ben jij de eInvoicing Consultant waar wij naar op zoek zijn!

Als een marktleider in Spend Management-software (SaaS) helpt Esize toonaangevende organisaties om meer inzicht en controle over uitgaven te krijgen. Dit doen wij door alle stappen van het inkoop- en facturatieproces, waaronder e-Sourcing, Purchase to Pay, Invoice Scan Capture, efficiënter en transparanter te maken. Het Esize platform handelt grote volumes aan inkoopfacturen af voor onze klanten. Vrijwel alle klanten gebruiken (leesbare) PDF facturen die via een email box worden aangeleverd en met OCR software verder worden herkend en verwerkt. Daarnaast maken klanten ook stappen om XML facturen op basis van de UBL2.1 standaard aan te leveren.Contact

Esize Netherlands
1382LX Weesp Noord-Holland NL