SLTN

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

SLTN
  • SLTN
  • Hilversum, Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een werkgever waar jouw ontwikkeling centraal staat? En wil jij werken aan innovatieve vraagstukken? Kom dan werken bij SLTN Inter Access!

SLTN Inter Access ontzorgt ICT. Dit doen wij al meer dan 20 jaar met passie, kwaliteit en innovatie. Wij geloven in een hecht partnership met zowel onze klanten als leveranciers. De belangrijkste grondstof om succesvol te kunnen zijn zijn vakkundige en gemotiveerde medewerkers. Bij SLTN Inter Access staat om deze reden de medewerker centraal!

Door gebruik te maken van diverse mogelijkheden zoals de SLTN Academy, de vele partnerships, inhoudelijke en innovatieve projecten bij grote klanten in Nederland, heb je meer dan voldoende ruimte om je te ontwikkelen en om een volgende stap in je carrière te maken. Naast de verschillende certificeringstrajecten die wij aanbieden via onze SLTN Academy, heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan informele events. Hier kom je samen met collegas om de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied te bespreken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan inhoudelijke seminars zoals bijvoorbeeld de VMware World, Oracle OpenWorld, JFALL en nog veel meer.

Wij vinden het bij SLTN Inter Access erg belangrijk dat je een goede relatie hebt met jouw collegas. Zo hebben wij elke maand wel een leuke activiteit of creatief event. Deze gave events worden georganiseerd voor collegas en ook voor het hele gezin. Je kunt daarbij denken aan een popquiz, indoor skiën, een cursus fotografie en natuurlijk onze jaarlijkse legendarische BBQ. Ook staat elke dag de deur van ons eigen bruin café in het SLTN Inter Access pand in Hilversum open om gezellig met je collegas de dag af te sluiten.Locatie

SLTN https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/274f6dbf5985a6459de20295cf9224e0bddb37c926326099.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/274f6dbf5985a6459de20295cf9224e0bddb37c926326099.png
1213NN Hilversum Noord-Holland NL