Interveste BV

Vacatures & Werken bij Interveste BV

Interveste BV
  • Interveste BV
  • Den Bosch, Noord-Brabant
  • 11 - 50 medewerkers

Interveste is een snel groeiende organisatie, gevestigd in s-Hertogenbosch. Vanuit deze hertogelijke stad behartigen wij de belangen van overheid, ondernemers en particulieren door het hele land.

De opdracht die wij onszelf daarbij hebben gegeven, is niet alleen opdrachtgevers, maar ook bewoners en zakelijk gebruikers op het hoogst mogelijke niveau te bedienen, en dat te doen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Oplossingsgericht werken en focus op resultaat vormen de basis voor onze continuteit en groei. Aan een goede relatie met onze cliënten hechten wij bijzonder groot belang. Een vaste contactpersoon, hoogstaande dienstverlening en gerichte juridische informatievoorziening door ons eigen adviesbureau maken daarvan deel uit.

Dankzij de nadruk op maatschappelijk rendement naast economische drijfveren en het bijzonder uitgebreide dienstenpakket op het gebied van tijdelijke vastgoedbescherming, mogen wij tal van gemeenten, woningcorporaties, ontwikkelaars en particuliere vastgoedeigenaren tot onze partners rekenen.

Interveste BV Vacatures • Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures

Contact

Interveste BV https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_interveste__2__gif.gif
5222AE Den Bosch Noord-Brabant NL

088 118 8000