ENK Software

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ENK Software
  • ENK Software
  • Uitgeest, Noord-Holland

ENK Software BV levert sinds 1996 ERP software voor bedrijven actief in de bouwbranche, waarbij wij ons mn. richten op installateurs en de aannemers. Onze doelgroep kenmerkt zich qua grootte van 1 tot 50 mensen actief op kantoor, m.a.w. personen die werkzaam zijn binnen een bedrijf met ons pakket.

De software wordt volledig zelf geschreven, onderhouden en ondersteund richting de eindgebruiker. M.a.w. eigen helpdesk, programmeurs en consultants v.w.b. implementatie en opleiding op locatie.

Wij leveren zogenaamde totaaloplossingen. Dat wil zeggen, wij werken niet met modules. Onze softwarepakketten zijn onder te verdelen in 4 pakketten:

- Basic: voor eenmanszaken
- Plus: voor eenmanszaken
- Pro: voor bedrijven met een x aantal medewerkers
- Enterprise: voor bedrijven met een x aantal medewerkers

De insteek binnen ons bedrijf is altijd geweest om intutieve software te maken, waardoor een gebruiker snel en correct met de software aan de gang kan. Door te kiezen voor een van de 4 pakketten, heeft men direct de programma onderdelen tot zijn beschikking welke gericht zijn op de grootte van het bedrijf.

Voor meer informatie over deze producten verwijs ik graag naar onze website: www.enk.nlLocatie

ENK Software https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/c22b1d8a08e573d81e7ccc9e8a23a619_enk_software_logopng.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/c22b1d8a08e573d81e7ccc9e8a23a619_enk_software_logopng.png
1911DB Uitgeest Noord-Holland NL