One-2-ten Customer Rating Systems

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

One-2-ten Customer Rating Systems
  • One-2-ten Customer Rating Systems
  • Bussum, Noord-Holland

One2ten levert geavanceerde mobiele totaaloplossingen voor het meten van klant- en medewerkerstevredenheid. Niet op de traditionele manier, maar real-time, op locatie en met minimale inspanning voor onze klanten en hun clientèle! Vragenlijsten aanpassen kan bijvoorbeeld on-the-fly en alle responses zijn meteen zichtbaar in een online scoreboard.

We willen simpelweg dat ons systeem uitlokt om ter plekke een mening te geven, zodat er direct op kan worden ingesprongen.

Momenteel hebben we klanten in verschillende branches zoals retail, hospitality en de zorgsector. Ook zijn wij leverancier van de EigenwijzR, die sociale veiligheid op scholen meet. Naast een snel groeiende klantenkring in Nederland hebben onze internationale ambities geresulteerd in kantoren in Australië en Singapore.

One2ten is een snel groeiende startup, die door vernieuwing, inzet en flexibiliteit een bepalende speler wil zijn in de internationale onderzoeksmarkt.

Daarbij verliezen we niet uit het oog dat zoiets alleen mogelijk is als er bij One2ten met plezier wordt gewerkt in een ongedwongen sfeer, er een goede en directe communicatie is tussen alle medewerkers en als wij ons gezamenlijk inspannen om er altijd het beste van te maken.



Locatie

One-2-ten Customer Rating Systems https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/0d2fc3620ff1bac9189d8bcbedde4e9c_one-2-ten_logojpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/0d2fc3620ff1bac9189d8bcbedde4e9c_one-2-ten_logojpg.jpg
1401RA Bussum Noord-Holland NL