IP Parking

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

IP Parking
  • IP Parking
  • Zaandam, Noord-Holland

ij produceren, installeren en hosten parkeermanagementsystemen (PMS) van de allerhoogste kwaliteit. Na volledig afscheid te hebben genomen van de ouderwetse client-server software zijn wij helemaal overgestapt op webbased. Deze moderne en veel gebruiksvriendelijkere communicatietechniek heeft zeer veel voordelen ten opzichte van de traditionele parkeersystemen. Doordat alles gemanaged wordt vanuit een server is uw systeem vanuit iedere locatie benaderbaar, en kunnen wij live met u meekijken bij eventuele problemen.

Ook worden er tal van nieuwe mogelijkheden geschapen met betrekking tot participatie van bijvoorbeeld omliggende bedrijven en koppelingen in de breedste zin van het woord. Ook kampen wij met zeer weinig storingen door het toepassen van de meest moderne technieken.

Wanneer u een serieuze en betrouwbare partner zoekt om uw parkeersysteem mee te realiseren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven invulling aan alle facetten waar u mee te maken krijgt. Bovendien zijn wij een 100% Nederlandse onderneming, wij ontwikkelen, produceren en verlenen service onder één dak.

Kortom, een zeer professioneel team van mensen met kennis van zaken en een kwalitatief hoogwaardig product.Vanuit iedere locatie uw parkeersysteem benaderen vanuit uw browser
Geen lokale software nodig. Best presterende kentekenherkenningssysteem.
Eenvoudig in onderhoud.
Snelste doorstroomsnelheid bij uw doorgang, tot 900 voertuigen per uur.
Diversen webapplicaties voor optimale exploitatie.
400 systemen operationeel in Nederland.
Al jaren het meest succesvol op de Nederlandse markt bij openbare Europese aanbestedingen.
Zeer uitgebreid en gebruiksvriendelijk managementsysteem.
Doorontwikkeling op uw systeem (minimaal 3 releases per jaar).
Team van professionals met enorme ervaring.
Ontsluit uw parkeersysteem voor digitaal parkeren (Parkmobile/Parkline/Stadspasparkeren/(H)eerlijk parkeren)
Robuuste apparatuur met een mooi design.
Koppel uw systemen (Toegangscontrole/Centrumafsluiting/CCTV/Intercom)
Diversen loyaliteiten programmasContact

IP Parking https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/a282d3ad13aace732e63c84d61a9d579_logopng.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/a282d3ad13aace732e63c84d61a9d579_logopng.png
1507CE Zaandam Noord-Holland NL