Emma Solutions BV

Vacatures & Werken bij Emma Solutions BV

Emma Solutions BV
  • Emma Solutions BV
  • Den Bosch, Noord-Brabant
  • 1 - 10 medewerkers

Emma Solutions heeft 15 jaar ervaring in het inrichten en beheren van Virtual Private Clouds. U kunt een Emma Virtual Private Cloud inrichten zoals u dat wil. U neemt resources bij ons af en besteedt een (gedeelte van) het beheer aan ons uit. Ook kunnen we uw kantooromgeving inrichten in een Virtual Private Cloud om de functionaliteit en veiligheid van uw IT voor uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

In de Emma Virtual private Cloud draaien uw servers in een gescheiden VLAN waardoor u volledige controle heeft over hoe u uw resources inzet. De servers draaien in een volledig redundante (dubbel uitgevoerde) VMWare HA-omgeving. Als er een willekeurig fysiek apparaat uitvalt, dan draait uw omgeving door of is binnen enkele minuten automatisch weer beschikbaar.

Daarnaast biedt onze Virtual Private Cloud een aantal extra mogelijkheden die onze online werkplek niet heeft zoals site-to-site VPNs. Ook kan het beleid binnen het netwerk persoonlijk gemaakt worden zodat uw systeembeheerders of ontwikkelaars zelf veel van het dagelijks beheer kunnen oppakken. Als u een Emma Virtual Private Cloud huurt heeft u volledige controle over wat er op uw servers gebeurt zodat uw software altijd op het hoogste niveau presteert.

Alle servers in de omgeving worden elke dag compleet geback-upt. De machines zijn snel terug te zetten in zijn geheel of op individueel bestand niveau. De back-up wordt gemaakt op een andere locatie. Zo is uw data ook in geval van calamiteiten veilig.

Emma Solutions biedt beheer op de omgeving tegen competitieve prijzen. Hierbij geldt uiteraard hoe meer uren er worden afgenomen, hoe lager de prijs per uur wordt. Microsoft serverlicenties zitten in de prijs inbegrepen. In tegenstelling tot veel andere aanbieders verkopen wij dus geen lege infrastructuur, maar een ingerichte Windows omgeving inclusief Microsoft licenties, servers, services, monitoring en support.

Elke week hebben we bij ons op kantoor ruimte om mensen te ontvangen en een demonstratie te geven van de Emma Virtual Private Cloud. Meld je nu aan, maak kennis met onze medewerkers en ervaar onze Virtual Private Cloud.

Emma Solutions BV Vacatures • Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures

Contact

Emma Solutions BV https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/klein_logo.jpg
5211AX Den Bosch Noord-Brabant NL

073-7074994