ITSync

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ITSync
  • ITSync
  • Naarden, Noord-Holland

Na jarenlange ervaring binnen de ICT bemiddeling, heeft Ben Ernsting zijn sporen ruimschoots verdiend. In 2011 heeft Ben ITSync opgericht. Inmiddels heeft hij een team van ervaren mensen om zich heen verzameld, die allemaal dezelfde normen, waarden en werkwijze hanteren. ITSync is hiermee uitgegroeid tot een volwaardige speler in de markt. Of het nu gaat om een generieke Projectleider of een technisch specialist, wij vinden snel de juiste match en brengen daarin vraag en aanbod bij elkaar. Kennis van de IT-wereld, een groot netwerk en goede search- en selectietechnieken gaan hieraan vooraf. En bovenal een open, eerlijke en transparante manier van zaken doen. Dit is waar ITSync voor staat.

Duurzaamheid, persoonlijkheid en vertrouwen staan bij ons voorop. Wij investeren veel in onze klanten en consultants/ZZPers en zijn dan ook trots op deze jarenlange partnerships.

Met ITSync als ICT business partner kan je rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van ICT-Detachering, waarbij de focus ligt op continuteit en service.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!Locatie

ITSync https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/itsync.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/itsync.jpg
1412GD Naarden Noord-Holland NL