MySports

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MySports
  • MySports
  • Hilversum, Noord-Holland

MySports is een high-tech sportmarketing organisatie. MySports activeert atleten voor, tijdens en na afloop van sportevenementen door het inzetten van digitale oplossingen waarbij de merkbeleving van het evenement en de betrokken partners centraal staat. De missie van MySports is in lijn met de slogan Bring sports to life.

De activaties vinden plaats door het (live) aanbieden van impactvolle persoonlijke content. De diensten zijn op te delen in: live tracking timing, live social media, live event apps en video foto diensten. Jaarlijks gebruiken ruim 400.000 amateur- en topsporters de MySports RFID timing chip gedurende 150 sportevenementen. Meer dan 30 miljoen keer per jaar worden de MySports diensten gebruikt door onze B2C klanten. MySports is actief in 12 landen en verzorgt de digitale merkbeleving van ondermeer Nike, Amstel, Adidas en ASICS. Aansprekende sportevenementen zijn de Mud Masters, de Amstel Gold Race en de Comrades Marathon. MySports is tevens verantwoordelijk voor hoogwaardige tijdregistratie voor sportevenementen zoals het NK Mountainbike en het NK Marathon.



Locatie

MySports https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/loadlogo92688.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/loadlogo92688.png
1217ZC Hilversum Noord-Holland NL