LaSer Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

LaSer Nederland
  • LaSer Nederland
  • Den Bosch, Noord-Brabant

LaSer Nederland B.V. is specialist in doorlopende kredieten, persoonlijke leningen en creditcardprogrammas en is sinds 1996 actief op de Nederlandse markt. LaSer Nederland is aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) en heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Werken bij LaSer Nederland betekent werken bij een internationale organisatie met een nationaal karakter. Met een gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand van 34 jaar is LaSer Nederland een jonge organisatie met een grote diversiteit aan medewerkers. Dat uit zich onder meer in een sterk informele cultuur. We lijken aan de buitenkant misschien een beetje op een bank, omdat we financiële diensten bieden, maar uiteindelijk is LaSer Nederland veel meer. LaSer Nederland heeft momenteel ongeveer 150 medewerkers en is gevestigd in s-Hertogenbosch.



Locatie

LaSer Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/nederland_rvb.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/nederland_rvb.jpg
5234KC Den Bosch Noord-Brabant NL