OTYS Recruiting Technology

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

OTYS Recruiting Technology
  • OTYS Recruiting Technology
  • Veenendaal, Utrecht

OVER OTYS
OTYS is dé specialist en partner in recruitment technologie en oplossingen. Voor werving- en selectie, detachering, corporate HRM en vacaturebanken. Van revolutionaire software tot en met state-of-the-art (wervings)websites. Bij OTYS werken gedreven specialisten op authentieke, innovatieve wijze aan realisatie van efficiënte en schaalbare processen voor ruim 950 klanten en duizenden gebruikers wereldwijd. OTYS is grensverleggend en internationaal, met kantoren in Veenendaal, Praag, Parijs en Gent. OTYS: Our Team Your Succes.

HET OTYS TEAM
OTYS is een jonge snelgroeiende internationale organisatie met informele werksfeer. Ons team bestaat uit gedreven medewerkers waarbij ondernemersschap en betrokkenheid erg belangrijk zijn. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zelfstandig te werken en om te gaan met veel verantwoordelijkheid. We bieden je ook de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Bekijk je toekomstige collegas op www.werkenbijotys.nl!



Locatie

OTYS Recruiting Technology https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/otys_logo_hqwit-1.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/otys_logo_hqwit-1.jpg
3905PH Veenendaal Utrecht NL