Arbor Media

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Arbor Media
  • Arbor Media
  • Doetinchem, Gelderland

Innovatief dynamisch

We believe the future of professional video is software. Met onze 25 jaar ervaring in het opnemen, archiveren, doorzoekbaar en beschikbaar maken van audio en video durven wij ons een echte specialist te noemen. Trots zijn wij op onze unieke state-of-the-art producten en onze referentielijst! Wij staan niet stil en zijn altijd bezig met uitbreiding en groei. Inmiddels hebben wij, naast ons hoofdkantoor, een vestiging geopend in Brussel (België), Lissabon (Portugal) en Winnipeg (Canada). Daarnaast zijn wij, als innovatief bedrijf, altijd bezig met de groei van onze producten en dus aan het verbeteren. Dit doen wij samen met een geweldig team! Wil jij ons meehelpen groeien en kom jij ons team versterken?

Open collegiaal

Het team van Arbor Media bestaat uit diverse mensen met ieder hun eigen expertises, ervaringsgebieden en opleidingen. Wij stimuleren persoonlijke en professionele groei, onder andere bieden wij verschillende mogelijkheden om benodigde of gewenste certificeringen te behalen. De werksfeer is informeel, collegiaal en open! Onze deuren staan open en iedereen is welkom. We hebben een actieve personeelsvereniging en daarnaast werken we ook aan onze sportieve gezondheid met tafelvoetbal tijdens de lunch!



Locatie

Arbor Media https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/arbormedia-logo_592x13687532.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/arbormedia-logo_592x13687532.jpg
7005AV Doetinchem Gelderland NL