DiVault

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

DiVault
  • DiVault
  • Beverwijk, Noord-Holland

DiVault is een ICT dienstverlener die zich richt op het duurzaam, veilig en langdurig bewaren en ontsluiten van bedrijfskritische digitale informatie. In eerste instantie richt DiVault zich op de erfgoedsector en de lokale overheid. Inmiddels heeft DiVault meer dan 40 instellingen (gemeenten, waterschappen, erfgoed, musea, etc) als klant.

Digitale informatie wordt ontsloten uit de omgeving waarin het is gecreëerd (data conversie), veilig gesteld in een hoogwaardige omgeving conform nationale en internationale richtlijnen (preservering) en toegankelijk gemaakt voor diegene die daartoe bevoegd zijn (search).

Wij gebruiken moderne Big Data technieken om een traditioneel vraagstuk (digitaal archief) op te lossen. Hiervoor zijn wij continu op zoek naar enthousiaste developers (Python, Elastic) en data specialisten die ons helpen de oplossing en organisatie verder te ontwikkelen.

DiVault heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd als specialist met vooruitstrevende oplossingen, vaak in nauwe samenwerking met onze klanten. Onderzoek en innovatie is dan ook een vast onderdeel van ons bedrijfscultuur.Locatie

DiVault https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_divault.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_divault.jpg
1948RM Beverwijk Noord-Holland NL