HappyCustomers

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • HappyCustomers
  • Naarden, Noord-Holland

HappyCustomers is expert in ICT Servicemanagement. Naast het bemiddelen van professionals, geven wij advies over ICT serviceprocessen en tooling, verzorgen trainingen en gebruiken we diverse games om onze ICT ervaringen te illustreren en te delen. Onze ICT professionals ondersteunen dagelijks klanten uit diverse branches, van grote banken en mediabedrijven tot talloze MKB bedrijven.

Ons doel is om u te helpen uw bedrijfsresultaat te optimaliseren en uw (groei)ambities waar te maken. Het ontwerpen en beheren van een complexe ICT omgeving kunt u met een gerust hart overlaten aan onze betrouwbare ICT professionals. Terwijl u interessante nieuwe kansen ontdekt en uw markt uitbreidt, zorgt HappyCustomers voor de juiste ICT oplossingen, werkwijze en locatie met ICT professionals wiens talenten en expertise naadloos aansluiten op uw uitdagingen. Wij gaan voor het resultaat. Wij noemen dit smart sourcing.

HappyCustomers investeert continu in de ontwikkeling van haar mensen die allen in vaste dienst zijn. U profiteert onmiddellijk van up-to-date vakkennis en ervaringen opgedaan bij soortgelijke projecten.



Locatie

HappyCustomers
1411TH Naarden Noord-Holland NL